omergrsy Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistemi almak istiyorum sizce nasıl yılbaşından sonra 15 k fiyat artışı oldu.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistemi almak istiyorum sizce nasıl yılbaşından sonra 15 k fiyat artışı oldu.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.147 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Ocak 2025 #2 Pahalı. Tavsiyem AM5 soket bir sistem almanız
omergrsy Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Tavasapi dedi: Pahalı. Tavsiyem AM5 soket bir sistem almanız. Genişletmek için tıkla... İçinde monitörden mouse pade kadar her şey dahil attığım sistemde ama siz AM5 bir sistem atar mısınız her şey dahil şeklinde.
Tavasapi dedi: Pahalı. Tavsiyem AM5 soket bir sistem almanız. Genişletmek için tıkla... İçinde monitörden mouse pade kadar her şey dahil attığım sistemde ama siz AM5 bir sistem atar mısınız her şey dahil şeklinde.
Stepy Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #4 omergrsy dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistemi almak istiyorum sizce nasıl yılbaşından sonra 15 k fiyat artışı oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl 15k zam geldi ciddi mi bu?
omergrsy dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistemi almak istiyorum sizce nasıl yılbaşından sonra 15 k fiyat artışı oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl 15k zam geldi ciddi mi bu?
omergrsy Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #5 Stepy dedi: Nasıl 15k zam geldi ciddi mi bu? Genişletmek için tıkla... Maalesef 15'e yakın bir zam geldi kulaklık%100 zam aldı mouse klavye aynı şekil ekran kartı 5-6 gibi aldı ülkenin durumu malum monitör vs. her şey dahil bir sistem hazırlayıp atarsanız sevinirim.
Stepy dedi: Nasıl 15k zam geldi ciddi mi bu? Genişletmek için tıkla... Maalesef 15'e yakın bir zam geldi kulaklık%100 zam aldı mouse klavye aynı şekil ekran kartı 5-6 gibi aldı ülkenin durumu malum monitör vs. her şey dahil bir sistem hazırlayıp atarsanız sevinirim.