Animus yamanın bir çözümü yok maalesef ki. Herkes o yamaların eksik ya da tam çalışmamasından şikayetçi ya da sürüm eskiliğinden. Şuanlık tek çözüm yolu makine çevirisi. Ancak ben yorumlar da gördüğüm kadarıyla makine çevirisi iyi değilmiş. Bu sebepten dolayı oyunu almaktan vaz geçtim
Oyunun Türkçe yaması var hatta steamde rehber kısmında bile var. Ancak çeviri muhtemelen cümle düzeni korunmuş makine çevirisi. Hoşuna giderse kur gitsin. Bende öyle oynayacağım
Oyunun Türkçe yaması var hatta steamde rehber kısmında bile var. Ancak çeviri muhtemelen cümle düzeni korunmuş makine çevirisi. Hoşuna giderse kur gitsin. Bende öyle oynayacağım
Oyunun Türkçe yaması var hatta Steam'de rehber kısmında bile var. Ancak çeviri muhtemelen cümle düzeni korunmuş makine çevirisi. Hoşuna giderse kur gitsin. Bende öyle oynayacağım.
Dragon age inquisition için animus ekibinin yaptığı yamayı arıyorum abonelikleri açık olsa veya Discord falan olsa kendilerinden isteyeceğim fakat hiçbiri yok elimde bir yama .exe dosyası var. Onların yaptığı ama yamayı yüklemek için kendi sitelerine bağlanmaya çalışıyor ve hata veriyor. Dosyayı atsam içinden yama dosyalarını alabilecek veya oyununda dosyalar yüklüyse dil dosyalarını bana atabilecek bir arkadaş var mı?