Dragon Age: Inquisition class önerisi

Makaleler
1
İlk olarak büyücü açtım ama sanki sadece durup R'ye basıp atak yapmaktan ve skill atmaktan ibaret gibi geldi. Aksiyonun içine pek giremiyor gibi hissettim. İleride açılır mı bilmiyorum, bir yandan savaşçı tarzı yakın dövüş bir karakterle mi ilerlesem diye düşünüyorum. Henüz oyunun başlarındayım. Ne önerirsiniz?

Çift el savaşçı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çift kılıç reaver:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Büyücü:

Kılıç & kalkan reaver:

Son düzenleme:
Büyücü. Her evrende en sevdiğim sınıftır. Ne güzel kendi köşende uzaktan indiriyorsun önüne geleni. Sana yaklaşıp üstünü başını da pis edemiyorlar. Temiz iş.

Büyücü keyifli duruyor özellikle buz büyüleri bayağı hoşmuş. Başlangıçtaki partide 1 okçu, 1 savaşçı ve 1 büyücü var. 2 büyücü partiyi zayıflatmaz umarım. Hem savaşçı hem büyücü ile birer kayıt açtım bakalım hangisi hoşuma giderse onunla devam edeceğim. Oyunun atmosferi de çok güzel, daha önce Origins oynamıştım, çok sağlam oyundu fakat bayağı eski ve yavaştı. 2. oyunu hiç sevemedim 2 saat oynadım bıraktım. Bu da iyi duruyor. 2014'te çıkmış bir oyun ama grafikleri günümüzden farksız.

Dövüş mekanikleri biraz tuhaf bulunur bu oyunun. Bana göre bu durumu en aza indiren sınıf Büyücü sınıfı. 2.'si de benim oynadığım Çift elli savaşçı. İkisinden birini öneririm. Sınıflar yetenek ağaçlarıyla açılıyor daha keyifli hale geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı