Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar 9 tane pot var sadece, boss fight yapıyorum pot yetmiyor, bunun pot hilesi var mı? Birde bu pot sayısını arttırabiliyor muyuz? "runscript healplayer " yazmam işe yaramıyor, yapamadım galiba, bilen varsa bir el atsın lütfen.
Arkadaşlar 9 tane pot var sadece, boss fight yapıyorum pot yetmiyor, bunun pot hilesi var mı? Birde bu pot sayısını arttırabiliyor muyuz? "runscript healplayer " yazmam işe yaramıyor, yapamadım galiba, bilen varsa bir el atsın lütfen.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Nisan 2015 #2 Oyunun sürümüne uygun Trainer kullanabilirsin: MegaGames GameCopyWorld - Dragon Age: Inquisition | Dragon Age III - NoCD No-CD No-DVD Trainers PC Trainer & Game Fix
Oyunun sürümüne uygun Trainer kullanabilirsin: MegaGames GameCopyWorld - Dragon Age: Inquisition | Dragon Age III - NoCD No-CD No-DVD Trainers PC Trainer & Game Fix