coez Decapat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Şu sıralar boş duruyorum ve kütüphanemde Dragon age Origin'si gördüm. Oyun 2010 yılında çıkmış fakat hala oynanabilir durumda mı?
Şu sıralar boş duruyorum ve kütüphanemde Dragon age Origin'si gördüm. Oyun 2010 yılında çıkmış fakat hala oynanabilir durumda mı?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 9 Ağustos 2023 #2 Oynadığım gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunundan birisi. Origins dışındakiler hayal kırıklığı maalesef o konuda. Detay isterseniz yardımcı olurum.
Oynadığım gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunundan birisi. Origins dışındakiler hayal kırıklığı maalesef o konuda. Detay isterseniz yardımcı olurum.
coez Decapat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 Oreki dedi: Oynadığım gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunundan birisi. Origins dışındakiler hayal kırıklığı maalesef o konuda. Detay isterseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Dostum oyuna gecen gün girdim neredeyse 2 saat geçti fakat cok bir şey anlayamadım. Hikayesi sonradan mı açılıyor yoksa hep aynı şekilde devam mı ediyor? Ve hikayesi kaç saat sürüyor
Oreki dedi: Oynadığım gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunundan birisi. Origins dışındakiler hayal kırıklığı maalesef o konuda. Detay isterseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Dostum oyuna gecen gün girdim neredeyse 2 saat geçti fakat cok bir şey anlayamadım. Hikayesi sonradan mı açılıyor yoksa hep aynı şekilde devam mı ediyor? Ve hikayesi kaç saat sürüyor
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 9 Ağustos 2023 #4 Yani nereye geldiğinize bağlı oyunda. Oyundaki karakterlerin birsürü başlangıcı var. Hepsi farklı bir şekilde başlıyor oyuna. coez dedi: Ve hikayesi kaç saat sürüyor Genişletmek için tıkla... Sadece ana görevleri yaparsanız 30-40 saati bulur.
Yani nereye geldiğinize bağlı oyunda. Oyundaki karakterlerin birsürü başlangıcı var. Hepsi farklı bir şekilde başlıyor oyuna. coez dedi: Ve hikayesi kaç saat sürüyor Genişletmek için tıkla... Sadece ana görevleri yaparsanız 30-40 saati bulur.
coez Decapat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 Oreki dedi: Yani nereye geldiğinize bağlı oyunda. Oyundaki karakterlerin bir sürü başlangıcı var. Hepsi farklı bir şekilde başlıyor oyuna. Sadece ana görevleri yaparsanız 30-40 saati bulur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dostum.
Oreki dedi: Yani nereye geldiğinize bağlı oyunda. Oyundaki karakterlerin bir sürü başlangıcı var. Hepsi farklı bir şekilde başlıyor oyuna. Sadece ana görevleri yaparsanız 30-40 saati bulur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dostum.