Dragon Age serisi nasıldır?

AuEnx

Kilopat
Daha fazla  
Uzun zamandır oynayacak ve bitirecek bir hikaye tabanlı oyun bulamıyordum fakat az önce Enis Kirazoğlu'nun kanalına attığı yeni bir videoda Dragon Age serisini gördüm ve hikayesi ilgi çekici geldi fakat ben kuş bakışı ya da öyle karaktere uzaklaşıp, yakınlaşan taktiksel oyunlardan hoşlanmıyorum. Dragon Age serisinin yanlış bilmiyorsam 2009'da çıkan ilk oyunu hariç, Dragon Age'in 2. oyunu ve diğer oyunları kuş bakışı ve taktiksel kameradan uzaklaşmışlar yerini TPS kameraya bırakmışlar ve bu yüzden de oyunu oynama hevesim kabardı.

İlk oyunu taktiksel ve uzaklaşıp, yakınlaşan bir oynanış şekli olduğu için oynamadan direk 2. oyuna geçip ve devam edersem hikayeden kopar mıyım? Ayrıca sormadan geçmek istemiyorum Dragon age serisinin hikayesi iyi midir ve alınmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Witcher Witcher diye ağlamayı bırakıp bir RPG oyunu ararken Dragon Age'i buldum. Eski oyunlarını atlayıp Inquisition oynuyorum devam ediyorum hala. İlk oynarken Witcher 2'ye benzettim ama Witcher 2'den çok daha kapsamlı bir oyun. RPG beklentinizi karşılar ama detaylara bakmak lazım. Mesela TPS olsun istemenizi anlıyorum. Fakat dövüş sırasında TPS oyunlarındaki gibi tat alamazsınız. Bende TPS tadı almayı çok isterdim. Klavyede oynamakta birazcık sorun aslında.

Hikayesi de iyi. Yani her oyunun basitçe bir hikayesi var zaten. Fakat yan görevlerle bir çok başka hikayeye de girebilirsin. Bu kimisi için iyi kimisi için kötü tabi. Açık dünyası kapsamlı ve bence harika. En azında buraları gezerken TPS tadı alırsın. Yani dediğim gibi denemeniz lazım. İndirimli fiyatı bile 60 lira gibi bir şey yani. Ayrıca Türkçe yaması da makine çeviri bunu da düşünmek lazım.

Şu an bende EA Play var. Hazır 1 hafta önce de Gamepad aldım bu tür oyunları artık klavye ve fare ile oynayacağımı hiç sanmıyorum Bende direk Dragon Age Inqusition'dan başlamayı düşünüyordum. Son bir kaç aydır zaten oynayacak oyun bulamıyordum bu oyun açlığımı artık Dragon Age ile götüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…