Dragon Age The Veilguard alınır mı?

Nexoix

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an Epic Games indirimlerinde Dragon Age The Veilguard yüzde 35 indirime girmiş durumda. Daha önce bu oyunun herhangi bir serisini oynamadım ancak inceleme videolarını izlediğimde hoş bir atmosferi var. Sizce bu fiyata alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bence eski oyunlara bak onlar daha iyi.

Asla alınmaz, bakma bile. adamlar güzelim Dragon Age serisinin içine etmişler. İndirime girme sebebi de 1.500.000 satış rakamını bile yakalayamadı oyun. Güzel bir RPG istiyorsan ilk 2 serisine bakabilirsin grafikler eski gelebilir baştan belirteyim.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar peki sizce Gow Ragnarök düşünülebilir mi o fiyata alternatif olarak

Ben çok büyük fanı olarak almadım. Çünkü şu aptalca woke olayları ne olduğu belirsiz saçma sapan cinsellik ile mevzular falan saçmalık. İlk oyunun deli fanıyım. 2. oyunu da oynadım 3. inquisition oynadım eh dedim yani çok da bayılamadım. Ama bu oyun inquisition ın DLC'si gibi duruyor.

Ben kimsenin tercihi ile ilgilenmem ama oyunlara bu saçmalıkları katmak, çorba etmek, bununla ön plana gelmek, veya bir şeyleri zorla dayatmak falan hoşlanmadığım şeyler. Sen oyunun kurgusu yaptığın hikaye, oyunun ben sarması için verdiklerin önemli.

Ha şunu diyeyim %100 almam demiyorum bir gün olur 3-5 dolar alırım yoksa 30-40 dolar vermem.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için Gow Ragnarok alacağım sanırım

Zaten ters etki yaptı dünyada da. İnsanlar bıktı. Disney hary potter filmi mi dizisimi ne yapacak. Yılan okulunun öğretmeni vardı bilirsin ince beyaz soluk tenli, bu rolü gitmişler kaslı bir siyahi abiye teklif etmişler. Siyahlar bile bu ne saçmalık diyorlar yorumlarda. Hoş oyunun satış rakamları yerlerde zaten. Hayat boyu satış rakamı 3.000. 000 olarak açıklandı düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…