Dragon Age Veilguard vs Dragon's Dogma 2

Nexoix

Centipat
Daha fazla  
Kıymetli arkadaşlar merhaba. Dragon Age Veilguard ve Dragon's Dogma 2 oyunlarından birini almaya karar verdim, ancak hangisi almalıyım bir türlü karar veremiyorum. Sizlerin bu konudaki tavsiyelerine ihtiyacım var, sizce hangisini almalıyım, yardımlarınız için teşekkür ederim

Hocam veilguard alma net söylüyorum çok kötü.

İkisi de çok tartışmalı ama oynayan da severek oynuyor. Benim de kararsız olduğum iki oyunlardan. Veilguard'ın indirim oranı ileride daha çok olacaktır. Dragon Age serisine ciddi aşinalığınız da yoksa Dragon's Dogma'yı öne alabilirsiniz.

Bence Dragon's Dogma 2 daha iyi. Biraz hayal kırıklığı yaratmıştı bende fakat en azından savaş sistemi çok sağlam ve oturaklı. Optimizasyonu da çıkış zamanına göre daha iyi durumda. Özellikle de CPU anlamında. Dragon Age serisini çok seven biri olarak Veilguard'ı pek önermem. Yine oynayıp bitirdim fakat cidden oyun boyunca çok sövdüm oyuna. Serinin fanı olmasam bitiremezdim muhtemelen; ne kadar önceki oyunlarla pek alâkası olmasa da.

İkisini de oynadım. Dragon Age Veilguard tamamen bir aksiyon macera yapısında olmuş. Rpg öğeleri var ama yok gibi öyle söyliyeyim. Boss savaşları basit. Diyaloglar çok anlamsız ve içi boş. Verdiğiniz kararların sonuçları aynısının lacıverti. LGBT öğeleri gerçekten göze fazla sokulmuş durumda. Bunlar sizi rahatsız edecekse uzak durun derim.

Dragon's Dogma 2ye gelirsek, daha özgür bir oynanış sunuyor , dövüş sistemi çok zevkli , keşfetme odaklı ve keşfetmeyi iyi bir şekilde ödüllendiriyor. Pawn sistemi de bir okadar güzel.
Elbetteki Dragon's Dogma 2 nin de eksikleri var fakat Dragon Age Veilguarda kesinlikle tavsiye ederim.

Dragon's Dogma 2ye gelirsek, daha özgür bir oynanış sunuyor , dövüş sistemi çok zevkli , keşfetme odaklı ve keşfetmeyi iyi bir şekilde ödüllendiriyor. Pawn sistemi de bir okadar güzel.
Hocam Dragon's Dogma'da yanımıza aldığımız yoldaşları daha az seçmek bir şey kaybettiriyor mu? Video izliyorum da bir sürü kişiyle dövüşe giriliyor o hoşuma gitmedi. Ben kendim Fighter olsam, yanıma sadece bir okçu bir büyücü alsam hep buna benzer ilerlesem sorun olur mu?

Bide save alma ve performans sorunları okumuştum. Onlar ne oldu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…