T Thanatossx Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 298 14 Kasım 2022 #1 After Effects kullanmayı denedim ama çok karmaşık geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz editleri hangi programlarda yapabiliriz. Mesela CapCut'ta yapılır mı?
After Effects kullanmayı denedim ama çok karmaşık geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz editleri hangi programlarda yapabiliriz. Mesela CapCut'ta yapılır mı?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 14 Kasım 2022 #2 Thanatossx dedi: After Effects kullanmayı denedim ama çok karmaşık geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz editleri hangi programlarda yapabiliriz. Mesela CapCut'ta yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Genelde After Effects ile yaparlar CapCut ile zor mesela bazı efektleri yapamazsın.
Thanatossx dedi: After Effects kullanmayı denedim ama çok karmaşık geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz editleri hangi programlarda yapabiliriz. Mesela CapCut'ta yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Genelde After Effects ile yaparlar CapCut ile zor mesela bazı efektleri yapamazsın.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 14 Kasım 2022 #3 CapCut, Movavi tarzı uygulamalardan bu şekilde edit yapılması imkansız gibi bir şey, büyük ihtimalle After Effects dediğiniz gibi.
CapCut, Movavi tarzı uygulamalardan bu şekilde edit yapılması imkansız gibi bir şey, büyük ihtimalle After Effects dediğiniz gibi.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 14 Kasım 2022 #4 After Effects.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #5 Vegas Pro, After Effects