Dragon Ball ingilizce dublaj nereden izlenebilir?

Utku_1212

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Gtx 1660 Super
İşlemci: Ryzen 3500X
Dragon Ball izlemek istiyorum ama İngilizce dublajı iyi gibi ama sitelerde bulamadım. Nerede bulabilirim İngilizce dublajlısını?

Hocam belki biliyosunuzdur hem İngilizce dublajlı hem de İngilizce alt yazılı olan herhangi bir site var mıdır? İngilizcem iyi sayılır fakat bazen dinlerken anlamıyorum geri sarıp izlemek de kötü oluyor.
Nyaa da dragon ball diye arat. Boyuta göre sırala SoM yazanda vardı ama boyut aşırı yüksek. Normal Db 514 Z 900 küsur gb.

Nyaa da Dragon Ball diye arat. Boyuta göre sırala som yazanda vardı ama boyut aşırı yüksek. Normal dB 514 Z 900 küsur GB.

Benim SSD zaten 500 GB ya :D tek tek de inmiyor galiba direkt tek bir Torrent'e koymuşlar bütün bölümleri kötü oldu bayağı. Neyse artık İngilizce anlamakta zorlanırsam mecbur orijinal Dragon Ball'u Japonca izleyeceğim.

Benim SSD zaten 500 GB ya :D tek tek de inmiyor galiba direkt tek bir Torrent'e koymuşlar bütün bölümleri kötü oldu bayağı. Neyse artık İngilizce anlamakta zorlanırsam mecbur orijinal Dragon Ball'u Japonca izleyeceğim.
Tek tek çekebilirsin. Atıyom 10 bölüm 10 bölüm. Torenti açınca listeleniyor bölümler ordan seçersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı