Dragon Ball izlenir mi?

Matapios

Centipat
Dragon Ball izlenir mi? Naruto'yu yeni bitirdim, aslında sırada Bleach vardı ama Dragon Ball'un hikayesi bana daha güzel gibi geliyor. Sizce izlemeye değer mi? Benim için en önemli şey hikaye kalitesi ve anlamlı bir gidişat. Arada dövüş sahneleri olabilir, sorun değil ama hikayenin akışı ve anlatımı gerçekten güzel olmalı.

Animenin olayı dövüş genel olarak arada değil. İlk serisi çok iyi ama devam ettikce fazlasıyla tekrara düşüyor. Hikaye olarak Bleach bence daha başarılı.

Tamamdir cok teşekkür ederim bir de sizce hangi animeleri izlemeliyim.
  • Ahiru no sora.
  • Black Clover.
  • Blue Lock.
  • Boku dake ga ınai machi.
  • Chainsaw Man.
  • Code Geass: Hangyaku no lelouch.
  • Dororo
  • Fullmetal Alchemist: Brotherhood.
  • Gachiakuta
  • Haikyuu!!
  • Hunter x Hunter (2011)
  • Jujutsu Kaisen.
  • The Eminence in Shadow.
  • Run with the wind.
  • Kimetsu no Yaiba.
  • Kimi no Na wa. (your name)
  • Mushoku Tensei: Isekai ıttara honki dasu.
  • Nanatsu no taizai.
  • Ore dake level upnaken.
  • Shingeki no Kyojin (AOT)
  • Sousou no Frieren.
  • Tensei shitara Slime Datta Ken.
  • Tokyo Ghoul: Re.
  • Vinland Saga.
  • Wind breaker.
  • Youkoso jitsuryoku shijou shugi no kyoushitsu (classroom of the Elite) ve Naruto.

İzledigim tum animeler bunlar sizce neler izliyebilirim.

• Fate.
  • Fairy Tail.
  • Charlotte.
  • İ want to eat your pancreas.
  • Hajime no Ippo.
  • Kusuriya no Hitorigoto,
  • Lycoris Recoil.
  • Made in Abyss.
  • Oregairu.
  • 3 gatsu no lion.
  • Violet Evergarden.
  • Charlotte.
  • Koe no kotachi.
  • KonoSuba
  • Re:Zero
  • NHK ni youkoso!
  • Serial Experiments Lain.
Popüler ama güzel seriler, aralarından seçip bakabilirsin.

Çok teşekkür ederim.

Dragon bal birçok animeye ilham olmuş güzel bir animedir. Ama hikaye anlamında çok güzel bir seri değildir. Dragon bal daha çok aksiyon odaklı bir seridir. Eyer sen hikaye odaklı bir seri arıyorsan Dragon bal pek senin seveçeğin türden değildir. Ama bençe bir başla sevmezsen bırakırsın. Başlarsan diye sana Canon izleme sırasını söylüyorum.

1. Dragon Ball (1986). Serinin ilk yapımdır. Devam serilere nazaran çok daha fazla Macera öğesi bulunur.

2.Dragon Ball Z / Dragon Ball kai. Dragon Ball'ın genellikle en sevilen yapımı budur. Çok güzel dövüş sahneleri vardır. Dragon Ball kai Dragon Ball Z'nin kısaltılmış ve alcık yenilenmiş versiyonudur.

3. Dragon Ball Super. Burdada Z kadar olmasa da güzel dövüş sahneleri vardır.

4.Dragon Ball Super: Broly Flim. Bu flim Broly adlı karakteri tanıtır. Animasyonları ve dövüş sahneleri muhteşemdir.

5.Dragon Ball Super: Super Hero. Bu flimde ana karakter Goku'nun oğlu Gohanla Piccolonun Cell Max adlı düşmanla savaşını anlatır.

Bundan sonrasını merak ediyorsan mangaya bakmalısın. Dragon Ball'ın Canon sıralaması bu kadar. Dragon Ball GT gibi yan serilerde bulunmaktadır. Bu arada Hikayeye çok önem veriyorsan Bleach yerine One Piece izlesen daha iyi olabilir. Bu kadar yazı yazdım en azından Dragon Ball'a bir bakarsan sevinirim.

Teşekkür ederim yazın için tamamdır biraz bakayım hoşuma gitmezse başka anime ye bakarım. One Piece cok uzun ve hala bitmemis bir seri 1000+ bölümü oldugu icin sıkabilir.

Teşekkür ederim yazın için tamamdır biraz bakayım hoşuma gitmezse başka anime ye bakarım. One Piece cok uzun ve hala bitmemis bir seri 1000+ bölümü oldugu icin sıkabilir.

Beni dikkate aldığın için teşekkür ederim. One Piece'nin yakın Remakaı çıkçak onu izle ya da Fanlar tarafından kıslatılmış One pace adlı bir yapım var onu da izleyebilirsin istersen.

Hikaye ve anlatım olarak One Piece güzel evet, bence direkt mangasını da okuyabilirsin bu arada. Daha önce hiç manga okumadıysan yaklaşık 700 bölümü falan da renkli çevirmişlerdi.

Anladim teşekkür ederim. Manga hiç okumadim ama sizin icin de denerim ve onerebileceginiz bir site var mı okuyabilecegim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…