Starfield. gereksiz fazla gömüldü.2 oyundan birini alma şansınız olsa hangisini tercih edersiniz, neden?
Beklentileri karşılamayan bir yapım oldu ve eleştirileri de yerindeydi kimse gereksiz gömmedi.Starfield. gereksiz fazla gömüldü.
İyi de Bethesha Fallout çok güzel yapımdı. Herkes seviyor. Starfield'da Fallout'un çok gelişmiş hali ve çok güzeldi.Beklentileri karşılamayan bir yapım oldu ve eleştirileri de yerindeydi kimse gereksiz gömmedi.
Düzeltme: en azından benim beklentilerimi karşılayan bir yapım olmadı, Bethesda'nın değişeceğini ve farklı şeyler yapacağını umuyordum. ama aldığı eleştiriler kesinlikle gereksiz değil.
Bethesda kötü oyunlar yapan bir firma değil bende oyunlarını seviyorum fakat kullandıkları formül artık eskidi sadece formül değil oyun motorları bile tarih öncesi. Her kapıdan geçtiğinde yükleme ekranı görmek, sinematik anlatım yerine yüzlere Zoom yapmak dışında şeyler yapması gerekiyor 20 yıldır aynı formül ile devam ediyorlar yeni kapılara yelken açmaları lazım böyle devam edemez, Starfield'da insanlar tepkisini koydu Baldur's Gate 3 ödülleri toplarken böyle melun melun bakmak istemiyorlarsa değişim şart geleceğe ayak uydurmalılar.İyi de bethesha Fallout çok güzel yapımdı. Herkes seviyor. Starfield'da Fallout'un çok gelişmiş hali ve çok güzeldi.
Seni de büyük kandırmışlar.Bethesda kötü oyunlar yapan bir firma değil bende oyunlarını seviyorum fakat kullandıkları formül artık eskidi sadece formül değil oyun motorları bile tarih öncesi. Her kapıdan geçtiğinde yükleme ekranı görmek, sinematik anlatım yerine yüzlere Zoom yapmak dışında şeyler yapması gerekiyor 20 yıldır aynı formül ile devam ediyorlar yeni kapılara yelken açmaları lazım böyle devam edemez, Starfield'da insanlar tepkisini koydu Baldur's Gate 3 ödülleri toplarken böyle melun melun bakmak istemiyorlarsa değişim şart geleceğe ayak uydurmalılar.
Eki Görüntüle 2306613
Kandırıldığımı sandığın kısım neresi oluyor peki? Kratos vs Wukong mevzusunda da yaşadık bunu bir şeyler söylüyorsun ama ne söylediğin, ne amaçla söylediğin belli olmuyor.Seni de büyük kandırmışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.