Dragon Dogma 2 vs Starfield

Dragon Dogma 2 oynamadım. Starfield oyunu güzel. Çünkü FPS oyunları aslında güzel ve Rol yapma oyunları da güzel. Fallout3 ve New Vegas çok oynadım ve sarıyor bayağı, o da eski grafikli ve sorunlar var. Starfield ise mest ediyor.

Tabii iki saat deneme hakkın oluyor. Birinden birini denersin.

Dragon's Dogma 2'nin övebileceğim tek yanı aksiyonunun keyifli olması. Starfield ise daha fazla çeşitlilik ve içerik sunuyor her ne kadar yaptığı çoğu şeyi iyi yapamıyor olsa da DD2'ye oranla daha iyi bir oyun.
Starfield. gereksiz fazla gömüldü.
Beklentileri karşılamayan bir yapım oldu ve eleştirileri de yerindeydi kimse gereksiz gömmedi.

Düzeltme: en azından benim beklentilerimi karşılayan bir yapım olmadı, Bethesda'nın değişeceğini ve farklı şeyler yapacağını umuyordum. ama aldığı eleştiriler kesinlikle gereksiz değil.

Beklentileri karşılamayan bir yapım oldu ve eleştirileri de yerindeydi kimse gereksiz gömmedi.

Düzeltme: en azından benim beklentilerimi karşılayan bir yapım olmadı, Bethesda'nın değişeceğini ve farklı şeyler yapacağını umuyordum. ama aldığı eleştiriler kesinlikle gereksiz değil.
İyi de Bethesha Fallout çok güzel yapımdı. Herkes seviyor. Starfield'da Fallout'un çok gelişmiş hali ve çok güzeldi.

İyi de bethesha Fallout çok güzel yapımdı. Herkes seviyor. Starfield'da Fallout'un çok gelişmiş hali ve çok güzeldi.
Bethesda kötü oyunlar yapan bir firma değil bende oyunlarını seviyorum fakat kullandıkları formül artık eskidi sadece formül değil oyun motorları bile tarih öncesi. Her kapıdan geçtiğinde yükleme ekranı görmek, sinematik anlatım yerine yüzlere Zoom yapmak dışında şeyler yapması gerekiyor 20 yıldır aynı formül ile devam ediyorlar yeni kapılara yelken açmaları lazım böyle devam edemez, Starfield'da insanlar tepkisini koydu Baldur's Gate 3 ödülleri toplarken böyle melun melun bakmak istemiyorlarsa değişim şart geleceğe ayak uydurmalılar.

1725895635423.jpeg

Bethesda kötü oyunlar yapan bir firma değil bende oyunlarını seviyorum fakat kullandıkları formül artık eskidi sadece formül değil oyun motorları bile tarih öncesi. Her kapıdan geçtiğinde yükleme ekranı görmek, sinematik anlatım yerine yüzlere Zoom yapmak dışında şeyler yapması gerekiyor 20 yıldır aynı formül ile devam ediyorlar yeni kapılara yelken açmaları lazım böyle devam edemez, Starfield'da insanlar tepkisini koydu Baldur's Gate 3 ödülleri toplarken böyle melun melun bakmak istemiyorlarsa değişim şart geleceğe ayak uydurmalılar.

Eki Görüntüle 2306613
Seni de büyük kandırmışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı