rysvetreni
Centipat
Daha fazla
- Ekran kartı
- 9060XT 16GB
- Anakart
- A620M-B
- İşlemci
- R5 7500F
Merhaba, şu anda DeepCool CC560 V2 kasasını kullanmaktayım ve içinden gelen rf 120rf fanlarini kullanıyorum. Ancak artik biktim cunku bu fanlar sesli ve hem LED hem de hiz ayari yok. Bu sebeplerden oturu bende bir arastirma yaptim ve dusuk butceme hitap eden Dragon LS300 V2 fanlarini buldum. 1000TL'ye almaya deger mi sizce? 4 tane 2000RPM'ye kadar cikan bir fan. Ayrica baglanti konusunda sorun yasar miyim acaba? Şu anki fanlarimin baglantisi nasıl hiç bilmiyorum ancak anakartin uzerinde SYS1 ve SYS2 fan 4 pinli fan slotlarinin ikisi de boş. Galiba arkadan direkt volt baglantisi yapmislar zaten fanlarin hizi veya rengi falan degismiyor. Anakarttan da volt ayari degistirip hizini falan ayarlayamiyorum direkt Power Supply'a bagladiklari icin sanirsam. Anakartim da MSI A620M-B. Benim icin mantikli olur mu oneriniz nedir? Bu model fanlarda oldukca hos duruyor gibi ve MSI uygulamasindan renk ayari yapilabiliyor sanki.
Fan linki: DRAGOS LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4Lü Set Siyah Kasa Fanı - Fiyatı, Yorumları
Egzoz fanı ve kasanin onundeki 3 fani yani toplam 4 fani da degistirmeyi dusunuyorum. Belki ustlere 2 tane daha egzoz fani eklesem nasıl olur diye düşündüm ancak şu anda 4 bakir borulu bir kule tipi sogutucumda var (modelini unuttum ama duzgun bir seydi) R5 7500F islemcim cok sıcak derecelerde calismiyor. Çok bir etkisi olur mu uste 2 tane egzoz olarak veya hava vermesi icin fan eklemenin?
Fan linki: DRAGOS LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4Lü Set Siyah Kasa Fanı - Fiyatı, Yorumları
Egzoz fanı ve kasanin onundeki 3 fani yani toplam 4 fani da degistirmeyi dusunuyorum. Belki ustlere 2 tane daha egzoz fani eklesem nasıl olur diye düşündüm ancak şu anda 4 bakir borulu bir kule tipi sogutucumda var (modelini unuttum ama duzgun bir seydi) R5 7500F islemcim cok sıcak derecelerde calismiyor. Çok bir etkisi olur mu uste 2 tane egzoz olarak veya hava vermesi icin fan eklemenin?
Son düzenleyen: Moderatör: