aziz13d Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:06 #11 Razer Deathadder essential ve Attack Shark x11 Bahsettiğim Razer viper V3 Pro ve Attack Shark x11 Görüntüler Eloshape sitesinden alınmıştır Krak3n_0 dedi: Ben tutuşumu tam bilmiyorum açıkçası palm ve claw arası sanırım Genişletmek için tıkla... Şimdi X11'de büyük bir mouse ama deathadder bence çok büyük bir mouse, aslında uzunluk ve genişlik anlamında ciddi farkları yok ama yükseklik anlamında gözle görülür bir fark var bu ne kadar etkiler bilemiyorum doğrusu. Son düzenleme: Dün 16:14
Razer Deathadder essential ve Attack Shark x11 Bahsettiğim Razer viper V3 Pro ve Attack Shark x11 Görüntüler Eloshape sitesinden alınmıştır Krak3n_0 dedi: Ben tutuşumu tam bilmiyorum açıkçası palm ve claw arası sanırım Genişletmek için tıkla... Şimdi X11'de büyük bir mouse ama deathadder bence çok büyük bir mouse, aslında uzunluk ve genişlik anlamında ciddi farkları yok ama yükseklik anlamında gözle görülür bir fark var bu ne kadar etkiler bilemiyorum doğrusu.