Dongle olmadan 1000 Hz 1 ms veriyormuş sanırım. 4000 Hz oyunlarda kronik sorunluymuş ve en iyisi 1000 Hz miş. Buna rağmen Dongle'a 700 TL vermeye gerek var mı?
2000 hz için dongle lazımmı?İyi işlemcin varsa 4000 de sorun yaşamazsın ve farkı 165 Hz ekranda bile hissedebiliyorsun öyle söyleyeyim. Fakat DPI yüksek kullanmalısın örnek ben 1400 dpi kullanıyorum. Bu arada 2000 Hz ideal olarak çok iyi ve 1000'den daha responsive hissettiriyor bariz şekilde.
Dongle olmadan 1000 Hz 1 ms veriyormuş sanırım. 4000 Hz oyunlarda kronik sorunluymuş ve en iyisi 1000 Hz miş. Buna rağmen Dongle'a 700 TL vermeye gerek var mı?
4khz aldığınızda 2khz de kullanabiliyorsunuz hocam.2000 hz için dongle lazımmı?
Gerek yok dongle tamamen boş iş iyi bir bilgisayarın yoksa.
Pro oyunculara baktığın zaman daha bu seneye kadar 4KHz bile kullanmıyordu neredeyse hiçbiri. Ki hala kullanmayanlar var. Hala 3360 kullanan insanlar bile var örneğin xantares.
Bana kalırsa tamamen zevk işi. Şahsen ben 1KHz kullanıyorum ve arada 2KHz de oynadığım oluyor. Aralarında fark neredeyse hiç yok. Oyun oynarken baktığımızda zaten kas hafızası oturmuş durumda. Karşımıza adam çıktığı vakit tak diye çevirip vuruyoruz. Kısacası dongle sizi iyi bir oyuncu yapmaz. Ha istiyorsanız alın ama masaüstü dışında neredeyse hiç fark etmiyor. Üstelik şarjdan da yiyor.
4KHz aldığınızda 2KHz de kullanabiliyorsunuz hocam.
1000Hz üstü dongle lazım. Yani evet dongle gerekiyor.Meral ettiğim bir konu var. 2K dongle sız kullanılıyor mu bu mouse ta?
2000 Hz için dongle lazım mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.