Gökçen Efe
Hectopat
hocam scyrox v6 öneririm tutuş tipimiz aynı aktif olarakda kullanıyorum memnunumMerhaba maksimum 3K bandında kablosuz bir mouse almak istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Şu an farklı tavsiyelerinize açığım. Kalite önemli palm ve finger arası bir tutuşum var teşekkürler.
Scyrox V6 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Hocam Scyrox V6 öneririm tutuş tipimiz aynı aktif olarak da kullanıyorum memnunum.
Merhaba maksimum 3K bandında kablosuz bir mouse almak istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Şu an farklı tavsiyelerinize açığım. Kalite önemli palm ve finger arası bir tutuşum var teşekkürler.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Merhaba maksimum 3K bandında kablosuz bir mouse almak istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Şu an farklı tavsiyelerinize açığım. Kalite önemli palm ve finger arası bir tutuşum var teşekkürler.
Hocam VGN marka ATK ile aynı mı acaba farklı markalar değil mi?İkisi arasından Scyrox V6 tabii ki, ATK alınmaz V6 varken.
Malzeme kalitesi ve switch kalitesi olarak biraz daha iyi olan Fantech Helios II Pro S’e de bakabilirsiniz.
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Hocam VGN marka ATK ile aynı mı acaba farklı markalar değil mi?
VGN ATK VXE aynı çatı altındaki markalar.
Buradan alıyorum hocam o zaman 2500 lira burada Wraith olmak zorunda değil sanırım.
Buradan alıyorum hocam o zaman 2500 lira burada Wraith olmak zorunda değil sanırım.