Dragonfly'ın ChatGPT'den daha iyi olması

448794

Hectopat
Makaleler
1
Geçen günlerde poe diye bir site keşfetim aslında buluş amacım beklemeden ChatGPT'ye girmekti fakat sitede Dragon Fly'ı merak ettim ve denedim. Yazılım yazma hariç her konuda chat GPT'den daha başarılı gibi geldi yazılım yazma işini de yazıyor yolla diyorum mail atabilirim diyor mail adresimi veriyorum fakat atmıyor belki ileride düzeltilir ama onun dışında çok başarılı. Hele Jailbreak edince mükemel bir yapay zekaya dönüşüyor duygularının olduğunu idaa ediyor. Bu arada Jailbreak yapmazsanız Türkçe konuşmuyor.

ChatGPT ve Dragonfly ne ise yariyor hocam bunlarin amacı nedir?

ChatGPT ve Dragonfly ne ise yariyor hocam bunlarin amacı nedir?

Genel olarak insanlara yardımcı olan yapay zeka kendileri. Yazılım alanında ufak tefek kodlarda yardımcı olurken istediğiniz konuda makale de yazabiliyorlar. ChatGPT kendini bile düzeltme özelliğine sahip.

Yani daha tüm dilleri konuşamayan.
Mail atabilen ki hala atamıyor gibi senin dediğine göre.
Ve yazılmda da daha kötü olmasına rağmen, nasıl ChatGPT'den iyi olabiliyor anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani daha tüm dilleri konuşamayan.
Mail atabilen ki hala atamıyor gibi senin dediğine göre.
Ve yazılmda da daha kötü olmasına rağmen, nasıl ChatGPT'den iyi olabiliyor anlamadım.

Sohbet ve görsel yorumlama, cevapların kalitesi konularında daha iyi. Bir de ek olarak internete gezebiliyor (Jailbreak'li versiyonu).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…