Steam Dragon's Dogma 2 $39.99

455146

Kilopat
Makaleler
1
Üst düzey bir sisteme sahip değilseniz oyunu akıcı bir şekilde oynamak için mod kullanmanız gerekmekte. Ayrıca çıkış döneminde çokça tartışılan mikro ödemelerle alınan eşyalar yine modlar ile ücretsiz ve sınırsız olarak alınabiliyor. Güzel, kendine has bi' aksiyon sistemine sahip. Fiyatının hakkını verir.

Ayrıca oyunu satın almadan 2 saatlik deneme imkanınız da mevcut.

Ekran görüntüsü 2024-07-13 155100.png

Son düzenleme:
Deneme olayı mükemmel yapılmış. Satın alıp iade etme gibi şeylerle uğraşmak zorunda kalmıyoruz. Sevmezsek sil, seversen al mantığı.
Asıl soruma gelecek olursak, 100 saat oynamışsınız. Oyun genel anlamda nasıl? Alınır mı? Optimizasyon sorunları var mı?

Dragon doğma 2 on sipariş ile aldım, şimdiye kadar 40 saat oynadım bu yıl çıkan oyunlar arasında en çok zevk alarak oynadığım tek oyundur kendisi çok zevkli bir oyun.

Halen daha oynamaya devam ediyorum ana hikayeden çok ana karakteri geliştirmeye odaklandım, boyle aşırı sarıyor beni.

Tabii araya Ghost of Tsushima ve forbidden West gibi oyunlar girdiği için şimdiye kadar bu kadar az oynadım.

Oyun genel anlamda nasıl?

Baştan belirteyim, genel olarak herkese hitap edebilecek bir oyun değil. Oyunda artık standart sayılan bazı mekanikler bulunmuyor, en basitinden düşmana kilitlenme yok. Ağırlıklı olarak büyük düşmanlara karşı savaştığımız bir oyunda bazen işkence olabiliyor bu. Bazı görevleri rehber takip etmeden bitirmek çok zor. Save sisteminde de sıkıntılar var zira oyunda tek bir save slotu var. Küçük bir hatada tüm save çöp olabiliyor, tabii yine modlarla çözülebiliyor bu.

En can alıcı kısmı aksiyon kısmı. Capcom'un son yıllardaki en iyi aksiyon sistemlerinden biri var bu oyunda. Ayrıca her sınıfın bambaşka bir oynanış sunması da çeşitliliği arttırıyor. Normalde 20 saat katlanamayacağım oyuna aksiyon sayesinde 100 saatten fazla katlanıp, her sınıfı maksimum seviyeye getirip ve 2 kere bitirerek tüm başarılarını aldım.

Dediğim gibi, herkese hitap edebilecek bir oyun değil. Oyunun açılması rahat 10-15 saat sürüyor. 2 saatlik deneme sürümüne bakıp karar vermek biraz zor o yüzden. Fakat ben yine de alınır diyorum, en kötü modlarlarla toparlanıyor oyun.

Optimizasyon sorunları var mı?

Evet, maalesef. Ben Puredark'ın DLSS 3 modu ile toparlayabildim. 30-40 FPS aldığım yerlerde mod sayesinde 100'ün üstüne çıktım.

Optimizasyon sorunları var, eğer ilk çıktığı gibiyse dlss 3 olmadan oynamanızı çok önermem. Onun dışında oyun hikaye olarak olmasa da gameplay olarak çok keyifli. NG+ yapıp tekrar kendini oynattıracak türden bi oyun.

Türkiye şartlarında $40 oyuna verilecek bir para değil. Oyun özelinde söylemiyorum. Hiçbir oyuna vermem o parayı.

Verebilecek pek çok insan mevcut ve onları haberdar etmek için konu açıyorum. Vermek istemiyorsanız vermeyebilirsiniz, gelip de indirim konusunun altında böyle bir muhabbete girmenin anlamı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı