Steam Dragon's Dogma Serisi indirimde!

SkuggaKnight

Hectopat
1771174098904.png

1771174167485.png

Ülkemizde her ne kadar popüler olmasa da kaliteli bir seri. Ben ilk oyunu Dark Arisen'i konsol üzerinde oynamıştım.
Özellikle bir RYO sever olarak çok beğenmiştim açıkçası.
İndirim 26 Şubat'ta sona erecek bilginize.
Dragon's Dogma: Dark Arisen= $3.59 USD ~159,06 TL
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dragon's Dogma 2= $22.04 USD~ 976,52 TL
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

❗İkinci oyunun incelemelerini görünce gözünüz korkmasın hocalarım.

İkinci oyun kötü bir oyun değil ama optimizasyonu sıkıntılı bir oyun.
Çeşitli yollarla veya modlarla bu sorunu ortadan kaldırabiliyorsunuz.

2. oyun sadece optimizasyon sorunlarından kötü değil. Optimizasyon sıkıntıları elbet aşılır.

Ana hikaye çok kısa ve anlatımda ciddi boşluklar var. Oyun süresi yapay şekilde uzatılmış. Sürekli rastgele karşılaşmalar, gereksiz yan işler/görevler ve yolda çıkan olaylar ana ilerleyişi bölüyor.

Envanter ağırlık sistemi özellikle oyunun başında fazlasıyla kısıtlayıcı ve oynanışı baltalayabiliyor. Bu sorun mod ile aşılabiliyor. Oynanış mekanikleri sağlam olsa da görevlerin içeriği büyük ölçüde anlamsız, boş ve tatmin edici değil.

Dragon's Dogma 2'yi aile paylaşımına dahil olan arkadaşıma aldırdım param olmadığı için. Bugün 1.5 saat oynadım. Oyunu beğendim ama RX6650XT ile Low grafiklerde çoğu yerde kasma hissettiriyor. Gamepad ile oynamama rağmen. O yüzden 9060XT alacağım zaman oynamak için beklemeye aldım. Zaten TLOU Part 2 oynuyordum onu bitiririm.

İlk oyun fena değil ama ana görevler yan görev gibi, o biraz tat kaçırıyor, bir de dünyada dolaşmak için kolay bir yol yok. Fast travel var ama kısmen var. Sadece şehirlere ve belirli bir eşya var, onu koyduğunuz yere gidebiliyorsunuz. Keşfetmediğiniz yere koşarak gitmeniz gerekiyor, at falan da yok. En son oyunun sonlarına doğru dakikalarca koşmaktan bunalıp trainer açtım, zıplama hilesini fulledim, Hulk gibi zıplaya zıplaya gittim her yere. :D

Ama yılına göre combat'ı iyi ve boss'lara tırmanma mekaniği çok iyiydi gerçekten, bayağı özgün mekanik. Yoldaş sistemi de iyiydi, yalnız hissetmiyorsunuz oyunda. Sürekli değiştirebiliyorsunuz yoldaşları da. Bir şans verebilirsiniz ilk oyununa, ucuz zaten. İkincisini deneyemedim maalesef.

İlk oyun fena değil ama ana görevler yan görev gibi, o biraz tat kaçırıyor, bir de dünyada dolaşmak için kolay bir yol yok. Fast travel var ama kısmen var. Sadece şehirlere ve belirli bir eşya var, onu koyduğunuz yere gidebiliyorsunuz. Keşfetmediğiniz yere koşarak gitmeniz gerekiyor, at falan da yok. En son oyunun sonlarına doğru dakikalarca koşmaktan bunalıp trainer açtım, zıplama hilesini fulledim, Hulk gibi zıplaya zıplaya gittim her yere. :D

Ama yılına göre combat'ı iyi ve boss'lara tırmanma mekaniği çok iyiydi gerçekten, bayağı özgün mekanik. Yoldaş sistemi de iyiydi, yalnız hissetmiyorsunuz oyunda. Sürekli değiştirebiliyorsunuz yoldaşları da. Bir şans verebilirsiniz ilk oyununa, ucuz zaten. İkincisini deneyemedim maalesef.
Size ekleme yapayım hocam. Görevlere fazla takılmadan haritayı geze geze oynanıp aceleye getirilmeyecek bir oyun olduğunu düşünüyorum. Class, build olarak güzel bir çeşitliliği var.

Hocam Dark ariser nasıl sence. Switchte de bu fiyatta, ben denemiştim biraz da devam etmedim.
Ben açıkçası sevmiştim hocam, dilerseniz oynayış videolarına göz atın. Oyunun iyi ve kötü yönlerini genel haliyle @alasakarama hocam anlattı zaten, ben de kısa olarak ekleme yapmış bulundum.

Oyun size çok yardımcı olmuyor bu arada, bilginize. Bir gezgin olarak bu dünyada yoldaşlarınızla beraber tek başınasınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı