3 380670 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 29 Temmuz 2025 #11 victor Osimhenn dedi: Ömürlük almak istorum bir daha uğraşmak istemiyorumda CM iyi gibi ama Dragos'un çok incelemesini bulamamdım ama güzel diyende var kötü diyende Bilemiyorum 2 fanlımı 4 mü ona göre alırım kaliteli marka ama marka fiyatına göre sunduğuna bakmak lazım Genişletmek için tıkla... NZXT H6 FLOW RGB SİYAH 3x12cm FANLI MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu onun buyugu. Acilse, bir vatandakilere bak, acil degilse cumayi bekle, İncehesap'ta indirim oluyor ona bakarsin.
victor Osimhenn dedi: Ömürlük almak istorum bir daha uğraşmak istemiyorumda CM iyi gibi ama Dragos'un çok incelemesini bulamamdım ama güzel diyende var kötü diyende Bilemiyorum 2 fanlımı 4 mü ona göre alırım kaliteli marka ama marka fiyatına göre sunduğuna bakmak lazım Genişletmek için tıkla... NZXT H6 FLOW RGB SİYAH 3x12cm FANLI MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu onun buyugu. Acilse, bir vatandakilere bak, acil degilse cumayi bekle, İncehesap'ta indirim oluyor ona bakarsin.
victor Osimhenn Picopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #12 özkan533 dedi: Hocam Dragos Turbox Izoly gibi markalar alınmaz rezaltet kaliteleri var Cooler Master 1000 basar Dragos'a. Genişletmek için tıkla... hocam haklı olabilirisin zaten çok fazla incelemesi yok ama önerende var önermeyende bilemiyorum ondan sordun 380670 dedi: NZXT H6 FLOW RGB SİYAH 3x12cm FANLI MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu onun buyugu. Acilse, bir vatandakilere bak, acil degilse cumayi bekle, İncehesap'ta indirim oluyor ona bakarsin. Genişletmek için tıkla... h6 nın tarzı pek hoşuma gitmiyo ondan almak istemiyorum
özkan533 dedi: Hocam Dragos Turbox Izoly gibi markalar alınmaz rezaltet kaliteleri var Cooler Master 1000 basar Dragos'a. Genişletmek için tıkla... hocam haklı olabilirisin zaten çok fazla incelemesi yok ama önerende var önermeyende bilemiyorum ondan sordun 380670 dedi: NZXT H6 FLOW RGB SİYAH 3x12cm FANLI MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu onun buyugu. Acilse, bir vatandakilere bak, acil degilse cumayi bekle, İncehesap'ta indirim oluyor ona bakarsin. Genişletmek için tıkla... h6 nın tarzı pek hoşuma gitmiyo ondan almak istemiyorum
3 380670 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 29 Temmuz 2025 #13 victor Osimhenn dedi: Hocam haklı olabilirisin zaten çok fazla incelemesi yok ama önerende var önermeyende bilemiyorum ondan sordun H6'nın tarzı pek hoşuma gitmiyor ondan almak istemiyorum Genişletmek için tıkla... XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Daha yeni moda duruyor mesela, boyle tipleri seviyor musun? Max limitimiz kac, ona gore yardimci olalim.
victor Osimhenn dedi: Hocam haklı olabilirisin zaten çok fazla incelemesi yok ama önerende var önermeyende bilemiyorum ondan sordun H6'nın tarzı pek hoşuma gitmiyor ondan almak istemiyorum Genişletmek için tıkla... XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Daha yeni moda duruyor mesela, boyle tipleri seviyor musun? Max limitimiz kac, ona gore yardimci olalim.
victor Osimhenn Picopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #14 380670 dedi: XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Daha yeni moda duruyor mesela, boyle tipleri seviyor musun? Max limitimiz kac, ona gore yardimci olalim. Genişletmek için tıkla... 6binin üstüne zor çıkıyorum CM yı alıcam gibi ama bilemiyorum f/p bide uzun ömürlü olması benim için yeterli
380670 dedi: XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Daha yeni moda duruyor mesela, boyle tipleri seviyor musun? Max limitimiz kac, ona gore yardimci olalim. Genişletmek için tıkla... 6binin üstüne zor çıkıyorum CM yı alıcam gibi ama bilemiyorum f/p bide uzun ömürlü olması benim için yeterli
3 380670 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 29 Temmuz 2025 #15 victor Osimhenn dedi: 6binin üstüne zor çıkıyorum CM'yı alacağım gibi ama bilemiyorum F/P bir de uzun ömürlü olması benim için yeterli Genişletmek için tıkla... Lian Li Lancool 207 Siyah Mid-Tower ATX Kasa (G99.LAN207RX.00) - incehesap.com Bu da guzel kasa. Ustte 360'lik sivi sogutma koyabiliyorsun, 375'e kadar ekran karti destekliyor, onden yandan hava alabiliyor ve uygun fiyatli.
victor Osimhenn dedi: 6binin üstüne zor çıkıyorum CM'yı alacağım gibi ama bilemiyorum F/P bir de uzun ömürlü olması benim için yeterli Genişletmek için tıkla... Lian Li Lancool 207 Siyah Mid-Tower ATX Kasa (G99.LAN207RX.00) - incehesap.com Bu da guzel kasa. Ustte 360'lik sivi sogutma koyabiliyorsun, 375'e kadar ekran karti destekliyor, onden yandan hava alabiliyor ve uygun fiyatli.
victor Osimhenn Picopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #16 380670 dedi: Lian Li Lancool 207 Siyah Mid-Tower ATX Kasa (G99.LAN207RX.00) - incehesap.com Bu da guzel kasa. Ustte 360'lik sivi sogutma koyabiliyorsun, 375'e kadar ekran karti destekliyor, onden yandan hava alabiliyor ve uygun fiyatli. Genişletmek için tıkla... hocam güzel kasada 2fanlı kasalar hiç gözüme hitap etmiyor ondan almıyorum yoksa lian li lancool 216 alırdımda çok kötü gözüküyor
380670 dedi: Lian Li Lancool 207 Siyah Mid-Tower ATX Kasa (G99.LAN207RX.00) - incehesap.com Bu da guzel kasa. Ustte 360'lik sivi sogutma koyabiliyorsun, 375'e kadar ekran karti destekliyor, onden yandan hava alabiliyor ve uygun fiyatli. Genişletmek için tıkla... hocam güzel kasada 2fanlı kasalar hiç gözüme hitap etmiyor ondan almıyorum yoksa lian li lancool 216 alırdımda çok kötü gözüküyor
3 380670 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 29 Temmuz 2025 #17 victor Osimhenn dedi: Hocam güzel kasada 2fanlı kasalar hiç gözüme hitap etmiyor ondan almıyorum yoksa Lian Li Lancool 216 alırdımda çok kötü gözüküyor Genişletmek için tıkla... Aerocool D501A Black 4x12cm A-RGB Fanlı, Ahşap Ön Panel Detaylı, Tempered Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB Type-C, ATX Bilgisayar Kasası (AE-D501A-BK) | Teknobiyotik Buna ne diyorsun? Bu kasalara tahta koyma olayi yeni yeni moda oluyor. Onde 3 yanda 2 altta 2 fan aliyor, ust 360 radyator aliyor.
victor Osimhenn dedi: Hocam güzel kasada 2fanlı kasalar hiç gözüme hitap etmiyor ondan almıyorum yoksa Lian Li Lancool 216 alırdımda çok kötü gözüküyor Genişletmek için tıkla... Aerocool D501A Black 4x12cm A-RGB Fanlı, Ahşap Ön Panel Detaylı, Tempered Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB Type-C, ATX Bilgisayar Kasası (AE-D501A-BK) | Teknobiyotik Buna ne diyorsun? Bu kasalara tahta koyma olayi yeni yeni moda oluyor. Onde 3 yanda 2 altta 2 fan aliyor, ust 360 radyator aliyor.
mertbirsenn Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 2.042 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 29 Temmuz 2025 #18 victor Osimhenn dedi: hocam görsel olduğunu sanmam soğutma kalitesi ve kasanın genel kalitesi zaten kalite olmasa bukadar pahalı olmaz nasıl iyi kasa mı peki Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam da kaliteyi çok anlamadığım için sordum kaliteden kasıt nedir.
victor Osimhenn dedi: hocam görsel olduğunu sanmam soğutma kalitesi ve kasanın genel kalitesi zaten kalite olmasa bukadar pahalı olmaz nasıl iyi kasa mı peki Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam da kaliteyi çok anlamadığım için sordum kaliteden kasıt nedir.
victor Osimhenn Picopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #19 380670 dedi: Aerocool D501A Black 4x12cm A-RGB Fanlı, Ahşap Ön Panel Detaylı, Tempered Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB Type-C, ATX Bilgisayar Kasası (AE-D501A-BK) | Teknobiyotik Buna ne diyorsun? Bu kasalara tahta koyma olayi yeni yeni moda oluyor. Onde 3 yanda 2 altta 2 fan aliyor, ust 360 radyator aliyor. Genişletmek için tıkla... dragos air aldım ama umarım pişman olmam fiyat olarak çok çıkamadım rx9070xt için zaten kasa alırken marka modelin çok bi önemi yok önemli olan fiyatına göre sunduğu şeyler mertbirsenn dedi: Doğrudur hocam da kaliteyi çok anlamadığım için sordum kaliteden kasıt nedir. Genişletmek için tıkla... kasanın dış çelik kalınlığı kalitesi hava akışı gibi şeyler Son düzenleme: 29 Temmuz 2025
380670 dedi: Aerocool D501A Black 4x12cm A-RGB Fanlı, Ahşap Ön Panel Detaylı, Tempered Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB Type-C, ATX Bilgisayar Kasası (AE-D501A-BK) | Teknobiyotik Buna ne diyorsun? Bu kasalara tahta koyma olayi yeni yeni moda oluyor. Onde 3 yanda 2 altta 2 fan aliyor, ust 360 radyator aliyor. Genişletmek için tıkla... dragos air aldım ama umarım pişman olmam fiyat olarak çok çıkamadım rx9070xt için zaten kasa alırken marka modelin çok bi önemi yok önemli olan fiyatına göre sunduğu şeyler mertbirsenn dedi: Doğrudur hocam da kaliteyi çok anlamadığım için sordum kaliteden kasıt nedir. Genişletmek için tıkla... kasanın dış çelik kalınlığı kalitesi hava akışı gibi şeyler