W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 647 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Dragos Diamond 4x ARGB 600W 80+ Plus Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri kasam bu ve elektrik kesintisinden dolayı biraz tedirginim. Kasa bu PSU nasıl söyler misiniz? Yani koruması falan var mı?
Arkadaşlar Dragos Diamond 4x ARGB 600W 80+ Plus Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri kasam bu ve elektrik kesintisinden dolayı biraz tedirginim. Kasa bu PSU nasıl söyler misiniz? Yani koruması falan var mı?
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 4 Şubat 2024 #2 Hocam büyük ihtimalle kargoda gelirken terörle mücadele ekipleri el koyar Fiyat 600W +80 PSU'lara göre uygun. Kasa için 1500 desek 1300 liraya o PSU gelecek ne kadar kalitelidir düşünülür o paraya.
Hocam büyük ihtimalle kargoda gelirken terörle mücadele ekipleri el koyar Fiyat 600W +80 PSU'lara göre uygun. Kasa için 1500 desek 1300 liraya o PSU gelecek ne kadar kalitelidir düşünülür o paraya.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.054 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Şubat 2024 #3 Her elektrik kesintisinde zarar verir, yanar - patlar diyemeyiz ama saglikli bir urun olmadigi kesin her ne kadar 80+ bir urun oldugunu iddia etse de.
Her elektrik kesintisinde zarar verir, yanar - patlar diyemeyiz ama saglikli bir urun olmadigi kesin her ne kadar 80+ bir urun oldugunu iddia etse de.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 4 Şubat 2024 #4 Kasa olarak bunu : Zoko Melody 4x12 CM Auto Rainbow Fanlı Temper Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri PSU olarak da bunu: Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) | Teknobiyotik Alabilirsin. Hem daha az vermiş olursun, hemde PSU kaliteli olur. Kalan paraya da bir akım korumalı priz alırsın tam olur. https://www.hepsiburada.com/cata-akim-koruma-prizi-ct-9186-p-HBCV000013P4Z0?magaza=DKEmarket
Kasa olarak bunu : Zoko Melody 4x12 CM Auto Rainbow Fanlı Temper Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri PSU olarak da bunu: Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) | Teknobiyotik Alabilirsin. Hem daha az vermiş olursun, hemde PSU kaliteli olur. Kalan paraya da bir akım korumalı priz alırsın tam olur. https://www.hepsiburada.com/cata-akim-koruma-prizi-ct-9186-p-HBCV000013P4Z0?magaza=DKEmarket
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 647 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 Görkem Say dedi: Her elektrik kesintisinde zarar verir, yanar - patlar diyemeyiz ama saglikli bir ürün olmadigi kesin her ne kadar 80+ bir ürün oldugunu iddia etse de. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir elektrik kesintisi yaşadım şu an zarar falan verebilir mi anlamadım RinDoChi dedi: Hocam büyük ihtimalle kargoda gelirken terörle mücadele ekipleri el koyar Fiyat 600W +80 PSU'lara göre uygun. Kasa için 1500 desek 1300 liraya o PSU gelecek ne kadar kalitelidir düşünülür o paraya. Genişletmek için tıkla... Benim merak ettiğim şey PSU nasıl iyi kötü orta
Görkem Say dedi: Her elektrik kesintisinde zarar verir, yanar - patlar diyemeyiz ama saglikli bir ürün olmadigi kesin her ne kadar 80+ bir ürün oldugunu iddia etse de. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir elektrik kesintisi yaşadım şu an zarar falan verebilir mi anlamadım RinDoChi dedi: Hocam büyük ihtimalle kargoda gelirken terörle mücadele ekipleri el koyar Fiyat 600W +80 PSU'lara göre uygun. Kasa için 1500 desek 1300 liraya o PSU gelecek ne kadar kalitelidir düşünülür o paraya. Genişletmek için tıkla... Benim merak ettiğim şey PSU nasıl iyi kötü orta