Dragos DRX165 nasıldır?

Hocam diyemicem sizin gibi hoca olmaz zaten gidip Valorantta 227 FPS almak önemli değil. Arkadaşların dediği gibi AAA düzeyde yani sistemi zorlayacak oyunlarda olan performans önemli fakat ne kadar anlatsak boş. Biraz araştırma yapsanız anlardınız ne kadar kötü olduğunu ama siz bildiğiniz yoldan ve milleti gereksiz oyalamaya devam edin kaybeden, sorunlar yaşayacak biz değil siz olacaksınız. Biz anlattık anlatmamız gerekeni dinleyip dinlememek size kalmış. Bu kadar insan sizin için çabalıyor siz hala tezat, karşıt çıkmaya devam ediyorsunuz. Bravo böyle devam edin. Günün sonunda zararlı olan siz olucaksınız. Şimdiden iyi eğlenceler.

Hacı 2 yıl geçti bakımlarını yapıyorum sorunsuz çalışıyor @Asabı Bozuk Adam
Olay (zamanında da) sorunsuz çalışıp çalışmayacağı değildi zaten. Kazıklanıp kazıklanmayacağınızdı, ama görüyorum ki sağlam kazıklanmışsınız. Bu saçma sisteminizde gurur duyuyorsanız duymaya devam edin, ben 4080m sistemiyle rahatıma bakarım.

Hacı iyi misin 6K ya aldım sistemi

(İndirimli)

2022 de 9K ya i9 14900K RTX 4080 alamazdım kral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…