Dragos DRX6126 sistem nasıl?

rinjin

Decapat
Daha fazla  
After Effects ve oyun için almak istiyorum. Tam istediğim özelliklerde sadece belki 16gb ram olup işlemci ryzen 7 7600x ya da 7700x olabilirdi diye düşündüm. Pc'den anlarım ama son bir kaç yıldır fiyatlara çok uzak kaldım. Sizce fiyat olarak nasıl?

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-06_215143337.png
    resim_2025-06-06_215143337.png
    340,4 KB · Görüntüleme: 37
After Effects ve oyun için almak istiyorum. Tam istediğim özelliklerde sadece belki 16 GB RAM olup işlemci Ryzen 7 7600X ya da 7700X olabilirdi diye düşündüm. PC'den anlarım ama son birkaç yıldır fiyatlara çok uzak kaldım. Sizce fiyat olarak nasıl?

i5 13400F işlemci.

i5 13400F işlemci.

Ara sıra da olsa Valorant, CS falan oynuyorum ve RTX'i denemek istiyorum ondan dolayı NVIDIA almayı tercih ederim.

Biraz daha araştırıp böyle bir sistem buldum ama sıvı soğutucu yok ondan ısınır mı diye düşünüyorum

@Sameett @Minker

Ara sıra da olsa Valorant, CS falan oynuyorum ve RTX'i denemek istiyorum ondan dolayı NVIDIA almayı tercih ederim.

Biraz daha araştırıp böyle bir sistem buldum ama sıvı soğutucu yok ondan ısınır mı diye düşünüyorum.

@Sameett @Minker

Bu bütçede 4060 Ti alınmaz o işlemci rezalet hatta alma çöp sistem kule tipi yeter sıvıya gerek yok.

Şu nasıl? Normalde 36k bütçede mis gibi 7800XT alıp yoluna bakmak varken NVIDIA seçince sıkıntı oluyor.

Bu bütçede 4060 Ti alınmaz o işlemci rezalet hatta alma çöp sistem kule tipi yeter sıvıya gerek yok.

Şu nasıl? Normalde 36k bütçede mis gibi 7800XT alıp yoluna bakmak varken NVIDIA seçince sıkıntı oluyor.

AMD istememe sebeplerim arasında After Effects'in NVIDIA ile daha iyi çalışması da var.
SSD 1TB olsun istiyorum.

Bunda da RTX 4060 Ti var ama bu sistem nasıl.

AMD istememe sebeplerim arasında After Effects'in NVIDIA ile daha iyi çalışması da var.
SSD 1TB olsun istiyorum.

Bunda da RTX 4060 Ti var ama bu sistem nasıl.

Kankam 8 GB VRAM ile after effectde hiçbir şey yapamazsın.

Kankam 8 GB VRAM ile after effectde hiçbir şey yapamazsın.

After Effects'de kısa editler yapıyorum ve zaten 4K yapmıyorum ondan dolayı 8 GB VRAM yeter. Ağır oyunlar içinde PS5'im var ya da grafik düşürüp oynarım.

Bu nasıl Donanım Arşivi'nin videosunda gördüm bayağı iyi gözüküyor ama ekran kartı Palit ondan dolayı emin olamadım.

Bir de SSD TwinMos'muş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı