Dragos ekran kartları kaliteli mi?

enes2144

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 3 yıl önce Dragos GTX 1660 Ti aldım hala sıkıntısız çalışıyor. Hatta God of War Ultra ayarlarda 50-55 FPS alıyorum FSR kapalıyken Minecraft maximum 350FPS alıyorum. Yardımcı olur musunuz iyi mi değil mi diye?

GPU 68-70° işlemci i5 3470 85-90°

@erme sıcaklıklar bence ideal.

68-70 derece ile malzeme kalitesini hesaba katarsak kim ne derse desin 3 yıl iyi dayanmış. İşlemci biraz fazla kule tipi soğutucu ve MX6 almanızı tavsiye ederim. Ayrıca ekran kartı termal macununu değiştirerek daha serin çalışmasını sağlayabilirsiniz.

@260112 Hocam sıcaklık neyi değiştirir

Ekran kartına zarar verirmi

@260112 Hocam herkes kötü deyince tedirgin oluyorum size göre iyimi hem god of war iyi sistem isteyen oyunlardan işlemci bana göre ideal saat 9-10 gibi size sıcaklık detaylarını göstereceğim

Hocam herkes kötü deyince tedirgin oluyorum size göre iyi mi hem God of War iyi sistem isteyen oyunlardan işlemci bana göre ideal saat 9-10 gibi size sıcaklık detaylarını göstereceğim.

Çoğu kişi ezbere konuşuyor. Ürün belli çok da yermemek lazım. İhtiyacınızı görüyorsa sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…