PedroJOSH Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Merhaba, fazla uzatmayacağım. Diğer parçalar farklı markalardan alınırsa, Dragos marka kasa alınır mı? Soğutma mühendisliği ve benzeri nasıldır bu kasanın?
Merhaba, fazla uzatmayacağım. Diğer parçalar farklı markalardan alınırsa, Dragos marka kasa alınır mı? Soğutma mühendisliği ve benzeri nasıldır bu kasanın?
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2024 #2 Alınmaz.
retromemer Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 59 16 Mart 2024 #3 Alınır. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
PedroJOSH Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #4 retromemer dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Monitör, klavye, mouse gibi ürünleri çok kalitesiz diye duymuştum. Ondan dolayı sormak istedim. Teşekkürler Darth Urfha dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Diğer birçok ürünü çok kalitesiz diye duymuştum, kasası neden alınmaz. Soğutma mühendisliği mi kötü, malzemesi mi kaltesiz yoksa?
retromemer dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Monitör, klavye, mouse gibi ürünleri çok kalitesiz diye duymuştum. Ondan dolayı sormak istedim. Teşekkürler Darth Urfha dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Diğer birçok ürünü çok kalitesiz diye duymuştum, kasası neden alınmaz. Soğutma mühendisliği mi kötü, malzemesi mi kaltesiz yoksa?
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2024 #5 PedroJOSH dedi: Monitör, klavye, mouse gibi ürünleri çok kalitesiz diye duymuştum. Ondan dolayı sormak istedim. Teşekkürler Diğer birçok ürünü çok kalitesiz diye duymuştum, kasası neden alınmaz. Soğutma mühendisliği mi kötü, malzemesi mi kaltesiz yoksa? Genişletmek için tıkla... Kalitesiz. Dragos, Turbox, Izoly görünce kaçın.
PedroJOSH dedi: Monitör, klavye, mouse gibi ürünleri çok kalitesiz diye duymuştum. Ondan dolayı sormak istedim. Teşekkürler Diğer birçok ürünü çok kalitesiz diye duymuştum, kasası neden alınmaz. Soğutma mühendisliği mi kötü, malzemesi mi kaltesiz yoksa? Genişletmek için tıkla... Kalitesiz. Dragos, Turbox, Izoly görünce kaçın.