Dragos monitör alınır mı?

ishKill

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller, benim çok bir bütçem yok ama konuyu açma sebebim bütçeyle alakalı değil Dragos monitör 6000 liradan ucuzken aynı özellikteki diğer markalar 8-8.5'dan başlıyor bunun nedeni ne? Evet biliyorum Dragos güvenilir bir marka değil ama bu fiyat farkına değer mi? Teknik sıkıntıları bir kenara bırak görüntünün canlılığı bir ASUS'taki bir BenQ'daki gibi olur mu? Teşekkür ederim şimdiden Dragos monitörlerin linkini aşağı bırakıyorum:

Öncelikle iyi Sosyaller, benim çok bir bütçem yok ama konuyu açma sebebim bütçeyle alakalı değil Dragos monitör 6000 liradan ucuzken aynı özellikteki diğer markalar 8-8.5'dan başlıyor bunun nedeni ne? Evet biliyorum Dragos güvenilir bir marka değil ama bu fiyat farkına değer mi? Teknik sıkıntıları bir kenara bırak görüntünün canlılığı bir ASUS'taki bir BenQ'daki gibi olur mu? Teşekkür ederim şimdiden Dragos monitörlerin linkini aşağı bırakıyorum:

Pek yardımcı olmaz ama kullanılan ekran nedir ona bakın. Ben de monitör alırken Game Booster almıştım ve İtopya'daki satıcı bana Samsung ekran kullanıldığı için sorun olmaz demişti. 3.senem sorun yaşamıyorum ve ekranı iyi.

Bir de oyun için alacaksanız 4K pek mantıklı olmaz. 1080p 144Hz gibi bir monitör de iş görür. Tabii sistem iyiyse alınabilir.

Baska bir Dragos model monitor kullanıyorum. 2 sene oldu. Pek bir sikayetim olmadi. Ama şu anda gidip kaliteli bir monitor kullanmadigim icin pek kiyaslayamiyorum. Ama bence siz 2K falan koyup bilindik bir marka alin.

Pek yardımcı olmaz ama kullanılan ekran nedir ona bakın. Ben de monitör alırken Game Booster almıştım ve İtopya'daki satıcı bana Samsung ekran kullanıldığı için sorun olmaz demişti. 3.senem sorun yaşamıyorum ve ekranı iyi.

Bir de oyun için alacaksanız 4K pek mantıklı olmaz. 1080p 144Hz gibi bir monitör de iş görür. Tabii sistem iyiyse alınabilir.
yazmayı unutmuşum, Alma sebebim konsol için. şuan elimde 144 hz gamepower var bunun yanına 2k veya 4k konsol monitörü almayı düşünüyorum.

Kullanıcı verilerine göre bu iki monitörden biri sorunlu ve alınmazdı. Sanırsam kaliteli olanı C28 olanıydı. Hatta yorumcu ben C28 diye aldım F28 göndermişsiniz diye atıfta bulunuyordu.

bahsettiğiniz bu mesaj olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Geri
Yukarı