ishKill
Decapat
Daha fazla
Öncelikle iyi sosyaller, benim çok bir bütçem yok ama konuyu açma sebebim bütçeyle alakalı değil Dragos monitör 6000 liradan ucuzken aynı özellikteki diğer markalar 8-8.5'dan başlıyor bunun nedeni ne? Evet biliyorum Dragos güvenilir bir marka değil ama bu fiyat farkına değer mi? Teknik sıkıntıları bir kenara bırak görüntünün canlılığı bir ASUS'taki bir BenQ'daki gibi olur mu? Teşekkür ederim şimdiden Dragos monitörlerin linkini aşağı bırakıyorum:
www.akakce.com
www.akakce.com

Dragos Edgeless GP-C28UHD 28" 1ms 4K IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dragos Edgeless GP-C28UHD 28" 1ms 4K IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dragos Edgeless GP-C28UHD 28" 1ms 4K IPS Monitör özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Dragos Edgeless GP-F28UHD 28" UHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dragos Edgeless GP-F28UHD 28" UHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dragos Edgeless GP-F28UHD 28" UHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.139,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!