Rose4ru Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2023 #1 Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim En iyi Oyun Sistem Tavsiyesi Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın. www.atombilisim.com.tr Böyle bir şey buldum da fiyata göre gayet iyi geldi sizce nasıl? Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim En iyi Oyun Sistem Tavsiyesi Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın. www.atombilisim.com.tr Bu da var. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2023
Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim En iyi Oyun Sistem Tavsiyesi Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın. www.atombilisim.com.tr Böyle bir şey buldum da fiyata göre gayet iyi geldi sizce nasıl? Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim En iyi Oyun Sistem Tavsiyesi Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın. www.atombilisim.com.tr Bu da var.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 9 Temmuz 2023 #2 Alınmaz.
Rose4ru Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2023 #3 599108 dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ama neden
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 Dragos'tan uzak dur.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 9 Temmuz 2023 #5 Asla alınmaz 4060 Ti'li sistem 30 k olmaz olamaz o paraya zorlasan 4070'li sistem toplanır.
Rose4ru Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2023 #6 Rose4ru dedi: Ama neden Genişletmek için tıkla... Herkes alınmaz diyor ama nedeni söylemiyor bu fiyata 260Hz 27 inç monitörlü bir sistem yapmışlar sonuçta? Blacanka dedi: Asla alimmaz 4060 Ti'li sistem 30 k olmaz olamaz o paraya zorlasan 4070'li sistem toplanır. Genişletmek için tıkla... 2 hafta önce gelen zamdan haberiniz yok sanırım
Rose4ru dedi: Ama neden Genişletmek için tıkla... Herkes alınmaz diyor ama nedeni söylemiyor bu fiyata 260Hz 27 inç monitörlü bir sistem yapmışlar sonuçta? Blacanka dedi: Asla alimmaz 4060 Ti'li sistem 30 k olmaz olamaz o paraya zorlasan 4070'li sistem toplanır. Genişletmek için tıkla... 2 hafta önce gelen zamdan haberiniz yok sanırım
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 9 Temmuz 2023 #7 Rose4ru dedi: Ama neden Genişletmek için tıkla... Pahalı. Yanında verilen parçalar 5 para etmez.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 9 Temmuz 2023 #8 Rose4ru dedi: Herkes alınmaz diyor ama nedeni söylemiyor bu fiyata 260Hz 27 inç monitörlü bir sistem yapmışlar sonuçta? Genişletmek için tıkla... Ben kasa bazında konuştum hiç kârlı değil ayrıca ikinci sistemde 3060 Ti var o daha da kötü o fiyata olması normal.
Rose4ru dedi: Herkes alınmaz diyor ama nedeni söylemiyor bu fiyata 260Hz 27 inç monitörlü bir sistem yapmışlar sonuçta? Genişletmek için tıkla... Ben kasa bazında konuştum hiç kârlı değil ayrıca ikinci sistemde 3060 Ti var o daha da kötü o fiyata olması normal.
wizz007 Decapat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 149 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #9 Rose4ru dedi: Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim En iyi Oyun Sistem Tavsiyesi Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın. www.atombilisim.com.tr Böyle bir şey buldum da fiyata göre gayet iyi geldi sizce nasıl? Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim En iyi Oyun Sistem Tavsiyesi Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın. www.atombilisim.com.tr Bu da var. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. 19 20k ya benzeri sistemler var.
Rose4ru dedi: Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim En iyi Oyun Sistem Tavsiyesi Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın. www.atombilisim.com.tr Böyle bir şey buldum da fiyata göre gayet iyi geldi sizce nasıl? Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim En iyi Oyun Sistem Tavsiyesi Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın. www.atombilisim.com.tr Bu da var. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. 19 20k ya benzeri sistemler var.
Rose4ru Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2023 #10 wizz007 dedi: Alınmaz. 19 20k ya benzeri sistemler var. Genişletmek için tıkla... 4060ti ile? link atarmısın
wizz007 dedi: Alınmaz. 19 20k ya benzeri sistemler var. Genişletmek için tıkla... 4060ti ile? link atarmısın