Huseyinatik
Hectopat
Arkadaşlar şöyle sıkmayacak, akıcı, dram film önerir misiniz? Kaç gündür film izleyeceğim ama adamakıllı bir film bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
çok teşekkürlerSeven Pounds, Kefernahum, Sorry We Missed You, The Intouchables, Wonder.
Hepsinin de IMDB puanları üsttedir.
çok teşekkürlerThe Fountain, Lorenzo's Oil, Brothers ilk aklıma gelen filmler.
Brothers Jake gyhnheal'ın oynadığı film mi?The Fountain, Lorenzo's Oil, Brothers ilk aklıma gelen filmler.
Netflixim yok ama teşekkür ederim.Netflix yapımı The Unforgivable olabilir. IMDB puanı 7.2
Evet.Brothers, Jake Gyllenhaal'ın oynadığı film mi?
12 angry men film tarihinin zirvesidir. Ne netflixteki filmler gibi kadınları çıplak gösterip sanat yaptığını zanneder, ne de çoğu holywood filmleri gibi klişelerden ibarettir. Önyargının ne derecede illet bir pislik olduğunu anlatan harika bir filmdir. 2 kere izledim. Tek bir odada geçmesine rağmen 22 kere daha izlerim.Sound of Metal, The Hunt, Wind River, Marriage Story, Prisoners, 12 Angry Men.
12 Angry Men'i izlemediysen kesinlikle izle, en sevdiğim filmlerden biri.
Prisoners dram değil bence hocam ya biraz polisiye ve gerilime kaçıyor ama son zamanlarda izlediğşm en sürükleyici filmdi. Diğer filmlere bakarım inşallah teşekkürler.Sound of Metal, The Hunt, Wind River, Marriage Story, Prisoners, 12 Angry Men.
12 Angry Men'i izlemediysen kesinlikle izle, en sevdiğim filmlerden biri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.