Keremmm Decapat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 51 5 Ekim 2019 #1 Dram ışığının sarı yanması ne anlama gelmektedir? Araştırdım fakat bulamadım. Bilen varsa, söylerse çok sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2019
Dram ışığının sarı yanması ne anlama gelmektedir? Araştırdım fakat bulamadım. Bilen varsa, söylerse çok sevinirim. Teşekkürler.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 5 Ekim 2019 #2 Anakart modeli olmadan nasıl yardımcı olalım ? Anakart üreticisinin sitesinden kullanım klavuzunu indirip "DEBUG LED" adı altından araştırın.
Anakart modeli olmadan nasıl yardımcı olalım ? Anakart üreticisinin sitesinden kullanım klavuzunu indirip "DEBUG LED" adı altından araştırın.
Keremmm Decapat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 51 5 Ekim 2019 #3 LayThese dedi: Anakart modeli olmadan nasıl yardımcı olalım ? Anakart üreticisinin sitesinden kullanım klavuzunu indirip "DEBUG LED" adı altından araştırın. Genişletmek için tıkla... Anakart modeli Asus maximus ix hero
LayThese dedi: Anakart modeli olmadan nasıl yardımcı olalım ? Anakart üreticisinin sitesinden kullanım klavuzunu indirip "DEBUG LED" adı altından araştırın. Genişletmek için tıkla... Anakart modeli Asus maximus ix hero
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 6 Ekim 2019 #4 53 numaralı hata memory initialazation hatasıymış.