melihaktaş Kilopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar bugün yeni bir anakart ve PSU satın aldım parçaların montajını yaptım ve ekrana görüntü gelmiyor sistem bu şekildedir. RAM ve işlemci diğer sistemimden çıkartıp taktım çalışan ürünler diğerlerini sıfır satın aldım. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X. Anakart: MSI X470 GAMING Plus. GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060 (2x) RAM: G.Skill Trident Z Royal 64 GB.
Arkadaşlar bugün yeni bir anakart ve PSU satın aldım parçaların montajını yaptım ve ekrana görüntü gelmiyor sistem bu şekildedir. RAM ve işlemci diğer sistemimden çıkartıp taktım çalışan ürünler diğerlerini sıfır satın aldım. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X. Anakart: MSI X470 GAMING Plus. GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060 (2x) RAM: G.Skill Trident Z Royal 64 GB.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #11 melihaktaş dedi: Bu özellik anakartta bulunmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS güncelleme gerekli ise bir yerden işlemci bulman lazım maalesef. Yada servise gönderip güncelleme yaptırabilirsin. Artı 0 Eksi
melihaktaş dedi: Bu özellik anakartta bulunmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS güncelleme gerekli ise bir yerden işlemci bulman lazım maalesef. Yada servise gönderip güncelleme yaptırabilirsin.
KS KS melihaktaş Kilopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #12 Yeni işlemci alındı. Konu çözülmüştür. Artı 0 Eksi