M.2 SSD önerisi olan var mı? DRAM'li olursa mükemmel olur.
500 gb veya 1TB bütçem 2000-3000 1TB'ye bu fiyat aralığında iyi ssd yoksa 500gb de işimi görür.
Hocam 500gb alma gafletinde bulunma bence hiç. 1tb yükseltme fena rahat oluyor bende 2 tb yer var toplam şu anda 1 tb günlük işler programlar falan diğer 1tb sadece oyunlar için. İkisinde de ortalama 250gb yer kalıyor genelde. Bu arada 980 pro almıştım ben 1tb lik kesinlikle öneririm iyi ssd. 990 pro yu bilmiyorum fiyatını falan ona da bakabilirsin. Bence bütçeni az arttır 980 pro ya da 990 pro düşün.M.2 SSD önerisi olan var mı? DRAM'li olursa mükemmel olur.
İyi görünüyor hocam teşekkürler.![]()
Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Al geç diğerlerine bakma bile.
Hocam 500GB alma gafletinde bulunma bence hiç. 1TB yükseltme fena rahat oluyor bende 2 TB yer var toplam şu anda 1 TB günlük işler programlar falan diğer 1TB sadece oyunlar için. İkisinde de ortalama 250GB yer kalıyor genelde. Bu arada 980 Pro almıştım ben 1TB'lik kesinlikle öneririm iyi SSD. 990 Pro'yu bilmiyorum fiyatını falan ona da bakabilirsin. Bence bütçeni az arttır 980 Pro'ya da 990 Pro düşün.
Hocam buna rastlamıştım, çok ısınıyor dediler. Anakarttaki soğutma bloğu yeterli olur mu? Anakartım: msi b550m-pro vdh
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.