Selamlar, bugün bir SSD almaya karar verdim ve biraz araştırınca DRAM bulunmayan SSD'lerdense DRAM bulunduran modellerin tavsiye edildiğini gördüm.
Ben şu modeli almayı düşünüyorum;
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Selamlar, bugün bir SSD almaya karar verdim ve biraz araştırınca DRAM bulunmayan SSD'lerdense DRAM bulunduran modellerin tavsiye edildiğini gördüm.
Ben şu modeli almayı düşünüyorum;
Kingston A2000 500gb M.2 2280 2200/2000mb/s (sa200 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Anakartında M2 portun varsa bu daha iyi olacaktır.
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aynı fiyata WD Blue da var SATA SSD olarak. 600 TL bandına çıkıyorsan @55superx önerisi en iyi seçenek olur. NVMe avantajlarını sonuna kadar kullanırsın.
Attığınız üründe DRAM bulunmuyor. Aslında bulunuyor ama sadece 32MB. Anakartınızda M.2 slotu bulunuyorsa tartışmasız Kingston A2000 öneririm. Eğer M.2 slotu bulunuyorsa direkt bu ürünü alın.
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Eğer anakartınızda M.2 slotu bulunmuyorsa Samsung 860 Evo tavsiyemdir. Bütçenizi 23 TL aşıyor.