DRAX-APU32 alınır mı?

Chucky47

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir sistem almayı düşünüyorum ancak bütçem kısıtlı. Linkteki ürün nasıldır? İleri de ekran kartı takabilirim ancak şu anda APU olarak kullanmayı düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar GTA 5, Just Cause 3, Batman Arkham Knight tarzı oyunlar. Çok yüksek grafik aramam. Ekran kartı alana kadar 1080P Low-medium ya da en kötü ihtimalle 720P High ayarlarda vs. oynarım. Sizce alınır mı ve yeterli olur mu? Kasa-PSU vs. iyi midir ya da kalitesiz mi?

Ram çift kanal değil. Ram miktarını 2 yaparsanız alınabilir, APU'larda çift kanal bellek kullanmak önemli.

Kasa ve güç kaynağı berbat, SSD kronik sorunlu ve tavsiyem B450M çipsetli bir anakart alın. Ayrı alırsanız daha uygun fiyata gelir.
SSD kaldırıp yerine 1TB HDD koydum ve B450M anakart yaptım. 2137 oldu fiyat. Yükseltme kısmından önerebileceğin kasa ve PSU var mı?

SSD kaldırıp yerine 1TB HDD koydum ve B450M anakart yaptım. 2137 oldu fiyat. Yükseltme kısmından önerebileceğin kasa ve PSU var mı?

Seçeneklerden hiçbirini önermem aşağıya benim önerdiğim sistemi bırakacağım ben de aynısından düşünüyorum.

Neo Forza 8 Gb Ddr4 3000 Mhz Cl15 1.35v Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri mümkünse 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…