karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 26 Ocak 2023 #1 Oyun'u ilk defa duyuyorum. İstek listemdeymiş (ne ara ekledim acaba?). Steam sayfasındaki videolara bakarak oyunu Doom'a benzettim. Türü sevenler göz atabilir. İyi sosyaller. Oyun linki: https://store.steampowered.com/app/1334730/Dread_Templar/
Oyun'u ilk defa duyuyorum. İstek listemdeymiş (ne ara ekledim acaba?). Steam sayfasındaki videolara bakarak oyunu Doom'a benzettim. Türü sevenler göz atabilir. İyi sosyaller. Oyun linki: https://store.steampowered.com/app/1334730/Dread_Templar/
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 26 Ocak 2023 #2 Yeni oyun için fena fiyat değil aslında, bir fırsat verilebilir.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 26 Ocak 2023 #3 Biraz Metal Hellsinger havası sezdim, fiyatı yakında artacaktır.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 26 Ocak 2023 #4 333365 dedi: Yeni oyun için fena fiyat değil aslında, bir fırsat verilebilir. Genişletmek için tıkla... Ah bir param olsa. Bu tarz oyunları çok seviyorum. Ekran kartı aldığım zaman direkt Doom Eternal, Deadlink ve metal: Hellsinger oynamayı düşünüyorum. Metin Eren Türkmen dedi: Biraz metal hellsinger havası sezdim, fiyatı yakında artacaktır. Genişletmek için tıkla... İlk fırsatta almayı düşünüyorum.
333365 dedi: Yeni oyun için fena fiyat değil aslında, bir fırsat verilebilir. Genişletmek için tıkla... Ah bir param olsa. Bu tarz oyunları çok seviyorum. Ekran kartı aldığım zaman direkt Doom Eternal, Deadlink ve metal: Hellsinger oynamayı düşünüyorum. Metin Eren Türkmen dedi: Biraz metal hellsinger havası sezdim, fiyatı yakında artacaktır. Genişletmek için tıkla... İlk fırsatta almayı düşünüyorum.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 833 Çözümler 4 26 Ocak 2023 #5 karul dedi: Ah bir param olsa. Bu tarz oyunları çok seviyorum. Ekran kartı aldığım zaman direkt Doom Eternal, Deadlink ve metal: Hellsinger oynamayı düşünüyorum. İlk fırsatta almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam metal: hellsinger o kadar da iyi değil ilk bir iki bölüm sarıyor da sonra çok çabuk sıkıyor.
karul dedi: Ah bir param olsa. Bu tarz oyunları çok seviyorum. Ekran kartı aldığım zaman direkt Doom Eternal, Deadlink ve metal: Hellsinger oynamayı düşünüyorum. İlk fırsatta almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam metal: hellsinger o kadar da iyi değil ilk bir iki bölüm sarıyor da sonra çok çabuk sıkıyor.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 26 Ocak 2023 #6 K Emre dedi: Hocam metal: Hellsinger o kadar da iyi değil ilk bir iki bölüm sarıyor da sonra çok çabuk sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ben gene oynarım. O 90TL'yi çıkarmam lazım.
K Emre dedi: Hocam metal: Hellsinger o kadar da iyi değil ilk bir iki bölüm sarıyor da sonra çok çabuk sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ben gene oynarım. O 90TL'yi çıkarmam lazım.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 833 Çözümler 4 26 Ocak 2023 #7 karul dedi: Ben gene oynarım. O 90TL'yi çıkarmam lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam 90 TL verme diye diyorum işte.
karul dedi: Ben gene oynarım. O 90TL'yi çıkarmam lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam 90 TL verme diye diyorum işte.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 26 Ocak 2023 #8 K Emre dedi: Hocam 90 TL verme diye diyorum işte. Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı yok. Saat başı düşen para 3-4TL olsa yeter.
K Emre dedi: Hocam 90 TL verme diye diyorum işte. Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı yok. Saat başı düşen para 3-4TL olsa yeter.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 26 Ocak 2023 #9 Videosunu izledim de müzikler sanki notaları değiştirilmiş DOOM müziklerine benziyor. İndirim %50 olsa alırdım.
Videosunu izledim de müzikler sanki notaları değiştirilmiş DOOM müziklerine benziyor. İndirim %50 olsa alırdım.