kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.044 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #11 Mr. L dedi: Doğru bende internette o yazıyı okudum. İntel olmadığını söylüyor ama başta masaüstü işlemciler içinde öyle söylemişlerdi. Malum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Genişletmek için tıkla... Laptop islemcilerinde sorun yok hocam. Sadece AMD ye göre daha verimsizler yüksek watt cekiyorlar.
Mr. L dedi: Doğru bende internette o yazıyı okudum. İntel olmadığını söylüyor ama başta masaüstü işlemciler içinde öyle söylemişlerdi. Malum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Genişletmek için tıkla... Laptop islemcilerinde sorun yok hocam. Sadece AMD ye göre daha verimsizler yüksek watt cekiyorlar.
Lesapper Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #12 Bütcem en fazla 90.000TL yurt dısından almayı düsünüyorum ama aynı fiyata aynı özellik varsa tr den de alırım
Bütcem en fazla 90.000TL yurt dısından almayı düsünüyorum ama aynı fiyata aynı özellik varsa tr den de alırım