arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, Youtube'da Dream diye bir kanal var. Onun bu videosundaki pusula pluginini bulamadım, yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar, Youtube'da Dream diye bir kanal var. Onun bu videosundaki pusula pluginini bulamadım, yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #11 Kendisinin değil mi plugin? Artı 0 Eksi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 6 Eylül 2020 #12 arr05 dedi: Kendisinin değil mi plugin? Genişletmek için tıkla... Kendi pluginini 20 dolara satıyor. Birisi kendisi sıfırdan aynı plugini yazmış, Dream'in plugininden hiçbir kod içermiyor. Artı 0 Eksi
arr05 dedi: Kendisinin değil mi plugin? Genişletmek için tıkla... Kendi pluginini 20 dolara satıyor. Birisi kendisi sıfırdan aynı plugini yazmış, Dream'in plugininden hiçbir kod içermiyor.
KS KS arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #13 Hepinize çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Eric_Cartman Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #14 hadwiger dedi: Minecraft'ta kurulan sunuculara ek özellik sağlayan araçlara plugin deniyor. Dream patreon hesabında ücret karşılığında pluginin indirme linkini veriyor. Genişletmek için tıkla... Benim soruma cevapla yapmışsınız ama Bedrock Edition için de mi patreondan bağışla veriyor. Artı 0 Eksi
hadwiger dedi: Minecraft'ta kurulan sunuculara ek özellik sağlayan araçlara plugin deniyor. Dream patreon hesabında ücret karşılığında pluginin indirme linkini veriyor. Genişletmek için tıkla... Benim soruma cevapla yapmışsınız ama Bedrock Edition için de mi patreondan bağışla veriyor.
KS KS arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #15 Sunucu kurarken Bedrock Edition ile kurulabiliyor ise sunucuya plugini kurduğunuz vakit neden olmasın ? Eric_Cartman dedi: Benim soruma cevapla yapmışsınız ama Bedrock Edition için de mi patreondan bağışla veriyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sunucu kurarken Bedrock Edition ile kurulabiliyor ise sunucuya plugini kurduğunuz vakit neden olmasın ? Eric_Cartman dedi: Benim soruma cevapla yapmışsınız ama Bedrock Edition için de mi patreondan bağışla veriyor. Genişletmek için tıkla...
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Eylül 2020 #16 Eric_Cartman dedi: Benim soruma cevapla yapmışsınız ama Bedrock Edition için de mi patreondan bağışla veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Eric_Cartman dedi: Benim soruma cevapla yapmışsınız ama Bedrock Edition için de mi patreondan bağışla veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet.