DreamSpark Bitti mi ?

Emre KARAN

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Matematik Öğretmeni
Öncelikle mehabahar.

Ben DreamSpark'a üye oldum ve öğrenci olduğumu kanıtladım. Ancak "Devam"a tıkladıktan sonra resimdeki gibi bir hata veriyor. Acaba bu neyden kaynaklanıyor? Yoksa Microsft dağıtımı durdurdumu veya neyi yanlış yapıyorum ?

Bu arada 44 sayfalık konunun hepsini okudum ama sorunumun çözümüyle ilgili bir mesaj bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam, artık bir sorun gözükmüyor. Giriş yapmışsınız. Windows lisansını almayı denedin mi?

Tamam, artık bir sorun gözükmüyor. Giriş yapmışsınız. Windows lisansını almayı denedin mi?

Zaten keyi alamıyorum, bende onu soruyorum. İlk resimlerdeki gibi hata veriyor devam tuşuna tıklayınca.

Android bir cihaz ile indirme yapabileceğinizi sanmıyorum, Secure Download Manager kurman gerekiyor.

Hocam zaten ben indirmeyi yapmak istemiyorum sadece keyi almak istiyorum.

Teşekkürler.

Son attığınız ekran görüntüsünde dil seçim kutucuğunun altında bir bölüm var, sizde KD6VV yazıyor. Büyük ihtimal masaüstünden girdiğimde bende de olucak. Oraya ne yazılacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…