M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2014 #11 BlackBurn dedi: Peki sonuç ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Siteden gönderdim diye mesaj attım . Dear Mehmet, Please note that we have not received the mentioned attachments. As these are required for further assistance, please send them once again. You can provide the attachments in direct reply to this message. We look forward to hearing from you. Kind regards, Alex Bu mail geldi şimdide mailden gönderdim bakalım .
BlackBurn dedi: Peki sonuç ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Siteden gönderdim diye mesaj attım . Dear Mehmet, Please note that we have not received the mentioned attachments. As these are required for further assistance, please send them once again. You can provide the attachments in direct reply to this message. We look forward to hearing from you. Kind regards, Alex Bu mail geldi şimdide mailden gönderdim bakalım .
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 26 Ağustos 2014 #12 Bende mail atıcam şimdi. Gelişen bişi olursa buraya yazarsan sevinirim.
M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2014 #13 BlackBurn dedi: Bende mail atıcam şimdi. Gelişen bişi olursa buraya yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tamam sende de gelişen bir şey olursa yaz . Expiration date Wednesday, August 26, 2015 Hesabım onaylandı
BlackBurn dedi: Bende mail atıcam şimdi. Gelişen bişi olursa buraya yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tamam sende de gelişen bir şey olursa yaz . Expiration date Wednesday, August 26, 2015 Hesabım onaylandı
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 26 Ağustos 2014 #14 Hayırlı olsun. Belge olarak ne gönderdin ? Son düzenleme: 26 Ağustos 2014
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 27 Ağustos 2014 #15 @mehmetalca35 Belge olarak ne gönderdin ?
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #16 @BlackBurn E-okul'daki ders programını at. % 90 kabul ediyorlar.
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 27 Ağustos 2014 #17 Kaç kere denedim. Şimdi karnemi attım. Zaten E-okul'a giremiyorum okul numaram değiştiği için.
M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2014 #18 BlackBurn dedi: Kaç kere denedim. Şimdi karnemi attım. Zaten E-okul'a giremiyorum okul numaram değiştiği için. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda turnike vardı geçiş kartımı ve karnemin sol üst köşesini attım tarih gözüküyor orda .
BlackBurn dedi: Kaç kere denedim. Şimdi karnemi attım. Zaten E-okul'a giremiyorum okul numaram değiştiği için. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda turnike vardı geçiş kartımı ve karnemin sol üst köşesini attım tarih gözüküyor orda .
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 27 Ağustos 2014 #19 Tarih derken "2013-2014 I. Dönem" gibi mi ? Bende karneyi çekip attım. Size gönderilen mesajların aynısını gönderdiler. Bakalım.
Tarih derken "2013-2014 I. Dönem" gibi mi ? Bende karneyi çekip attım. Size gönderilen mesajların aynısını gönderdiler. Bakalım.
M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2014 #20 BlackBurn dedi: Tarih derken "2013-2014 I. Dönem" gibi mi ? Bende karneyi çekip attım. Size gönderilen mesajların aynısını gönderdiler. Bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben maille ek dosya olarak attım ikisini sonra aynı kişi mail le geri döndü kod verdi öyle onayladım.
BlackBurn dedi: Tarih derken "2013-2014 I. Dönem" gibi mi ? Bende karneyi çekip attım. Size gönderilen mesajların aynısını gönderdiler. Bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben maille ek dosya olarak attım ikisini sonra aynı kişi mail le geri döndü kod verdi öyle onayladım.