DreamSpark İle Windows 8.1 alma

İsimliOyuncu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Lise 2 öğrencisiyim. DreamSpark aracılığıyla Windows 8.1 almak istiyorum. Fakat benim öğrenci kimliğim yok. Bunun yerine E-Okuldan ders programını atsam bir sorun olur mu ?
Yardımcı olursanız sevinirim

Kabul edileceğini düşünüyorum. Öğrenci pasosu ve karne ile alanlar olduğunu okumuştum. Karne veya ders programı ile deneyebilirsin. Öğrenci belgesi olabilir.

Kabul edileceğini düşünüyorum. Öğrenci pasosu ve karne ile alanlar olduğunu okumuştum. Karne veya ders programı ile deneyebilirsin. Öğrenci belgesi olabilir.
Gönderdim. Bana 3 ile 5 gün arasında döneceklerini söylediler. Bu süre daha da kısa olabilir mi ?

Evet olabilir. Duruma göre değiştiğini gördüm. Ama dönüş yapıyorlar. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Mutlaka dönüş yapılır.

Arkadaşlar şuanda çok mutluyum. Microsoft mail attı ve Akademik durum doğrulandı dedi. Başta @SypeR olmak üzere hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…