DreamSpark Key ile Windows 10 kurulumu

Batuhan Özkan

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Üniversite / Bilgisayar Programcılığı
Merhaba Arkadaşlar;

Sakarya Üniversitesi'nde Bilgisayar Programcılığı bölümüne girdim bu sene, DreamSpark Premium üyelik verildi bize şimdi ben Windows 10 indirdiğim zaman bir sorun oluştuğun da format atarsam yine aynı key'i girsem bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam key Windows 10 keyiyse sıkıntı yaşamazsınız. Ama 8.1 keyiyse yükseltme yapmanız halinde yeni key zaten bios'a gömülür ya da isterseniz yeni verilen keyi girersiniz.

Merhabalar, acaba bu dreamsparkın hangi lise ve üniversitelerde verildiğini biliyormuyuz ? Ortaokul da olsam bile alabilirmiyim ?

Ortaokulu bilmiyorum ama Lisede ben almıştım TC kimlik numarası vesikalık fotoğrafı ve okul kimliğimin fotoğrafını göndermiştim normal kayıt yapmışlardı ama onda premium kadar özellik yok windows 10 yok mesela , ve her 1 yılda öğrenci olduğunu teyid etmen lazım.

Onu siz kendi gittiğiniz okula danışabilirsiniz ve ortaokul ve lisenin premium vereceğini sanmıyorum ama danışmakta yarar var.

Şimdilik evet ama ileri zamanlarda windows 10 gelecektir normal üyeliğe.

Not:Normal üyelikte aldığınız Windows 8.1 de Windows 10'a yükseltme yapamıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı