mu1453 Megapat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 436 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #1 @Recep Baltaş Merhaba abi Dreamspark hesabı açarken öğrenci için açarken akbil'in resmini çekip yollasam yani döküman ile kayıt gibi kabul ederler mi? Yada hangi belgeyi yollamam lazım lise öğrencisiyim. Burada yaşım yanlış yazmışım yeni gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2015
@Recep Baltaş Merhaba abi Dreamspark hesabı açarken öğrenci için açarken akbil'in resmini çekip yollasam yani döküman ile kayıt gibi kabul ederler mi? Yada hangi belgeyi yollamam lazım lise öğrencisiyim. Burada yaşım yanlış yazmışım yeni gördüm.
D deepdark0 Ziyaretçi 28 Temmuz 2015 #2 Kimlik kartı ile kabul edilen var. Büyük ihtimal ile kabul edilir. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.
mu1453 Megapat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 436 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #3 Silinen üye dedi: Kimlik kartı ile kabul edilen var. Büyük ihtimal ile kabul edilir. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani akbilin resmini yollasam kabul edilirim.
Silinen üye dedi: Kimlik kartı ile kabul edilen var. Büyük ihtimal ile kabul edilir. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani akbilin resmini yollasam kabul edilirim.
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #4 E Okul'da öğrenci olduğunu gösteren bir bölümü yolla. (Okul Numaran, Okul adı, Resim vs. olan kısım) Ben bu şekilde yaptım, sorun çıkmadı.
E Okul'da öğrenci olduğunu gösteren bir bölümü yolla. (Okul Numaran, Okul adı, Resim vs. olan kısım) Ben bu şekilde yaptım, sorun çıkmadı.
D deepdark0 Ziyaretçi 28 Temmuz 2015 #5 Büyük ihtimal ile kabul edilir. Karne olabilir. Öğrenci belgesi var ise olabilir.
Ysfcry Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 168 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #6 Akbil'i kabul etmemişlerdi. Haftalık ders programını at, kabul ediyorlar.