Worst Adc Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar DreamSpark üyesi olmak istiyorum. Yalnız lise öğrencisiyim, nasıl belge sağlayabilirim kısmında bu hatayı alıyorum. Yani ek yapmak istiyorum, yapıyorum gönder dedikten sonra bu hatayı alıyorum. Nedenin bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2015
Arkadaşlar DreamSpark üyesi olmak istiyorum. Yalnız lise öğrencisiyim, nasıl belge sağlayabilirim kısmında bu hatayı alıyorum. Yani ek yapmak istiyorum, yapıyorum gönder dedikten sonra bu hatayı alıyorum. Nedenin bilen var mı acaba?
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 26 Ocak 2015 #2 Dosyanın uzantısı nedir? Ben e-okul üzerinden haftalık ders programının fotoğrafını alarak .jpg şeklinde göndermiştim ve kabul edilmiştim.
Dosyanın uzantısı nedir? Ben e-okul üzerinden haftalık ders programının fotoğrafını alarak .jpg şeklinde göndermiştim ve kabul edilmiştim.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2015 #3 Dosyanın uzantısı ve boyutu önem teşkil ediyor. Maksimum 2MB boyutunda olabilir ve .doc, .docx veya .jpg formatında olabilir ek dosyası.
Dosyanın uzantısı ve boyutu önem teşkil ediyor. Maksimum 2MB boyutunda olabilir ve .doc, .docx veya .jpg formatında olabilir ek dosyası.
Worst Adc Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #4 Dosyanın boyutu 17 KB .jpg formatında kabul etmiyor başka bir nedeni var mıdır ?