Dreamspark SDM'ye Alternatif İndirme

riddLe

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar Dreamspark'tan Windows 8.1 embedded industry pro indireceğim ancak secure download manager diye bir programla indiriyor ve bu program beni deli etti, bir türlü inmiyor sürekli hata veriyor. Bu format dosyasını başka bir yerden iso olarak indirip key ile etkinleştirebilir miyim ? Veya başka bir yerden indirme imkanım var mı ?

Sdm'nin verdiği hata:
  • The download cannot be completed. If a location selection is available for this product, select another location. If no location selection is available, the download may fail to complete because no Internet connection was found, the Internet connection was lost or a firewall or proxy server exists between the client station and hosting location. Please try again later.
Sanırım başka bir yere indirin diyor ancak yok işe yaramıyor. İnternette de bir problem yok.

Edit: Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center bunu buldum ama evaluation yazıyor aynı sürüm mü acaba bunu indirsem olur mu ?

Son düzenleme:
@Mehmet_M Hocam indirdim kurarken direk key sordu keyi girdim ve oldu şuanda kullanıyorum. Yalnız bir şey dikkatimi çekti normalde windowsu kurduktan sonra key soruyordu bunda kurmadan ilk olarak key sordu ve daha sonra etkinleştir gibi bir seçenek yoktu yani deneme sürümü olamaz diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu oluyormuş, kurdum güzel güzel kullanıyorum korsan ile bir fark yok ama insan genede kendini güvende hissediyor

Anahtarı girdiyseniz etkinleşmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…