B Brkge Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2015 #1 DreamSpark kaydım kabul edildi. Eğer şimdi ben Win8.1'i indirsem, keyi alıp masaüstü bilgisayarıma kursam, ileride bir dizüstü bilgisayar alırsam o windowsu dizüstüme geçirebilir miyim? Keyi alıp dizüstünde kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2015
DreamSpark kaydım kabul edildi. Eğer şimdi ben Win8.1'i indirsem, keyi alıp masaüstü bilgisayarıma kursam, ileride bir dizüstü bilgisayar alırsam o windowsu dizüstüme geçirebilir miyim? Keyi alıp dizüstünde kullanabilir miyim?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 23 Ekim 2015 #2 Hayır. 1 ürün anahtarı 1 kişisel bilgisayar içindir.
B Brkge Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2015 #3 Vavien. dedi: Hayır. 1 ürün anahtarı 1 kişisel bilgisayar içindir. Genişletmek için tıkla... Peki şu an hdd'ye kurarsam ileride ssd alırsam sistem yolunu ssdye taşıyabilir miyim? Her şeyi sil yeniden kur seçeneği ile.
Vavien. dedi: Hayır. 1 ürün anahtarı 1 kişisel bilgisayar içindir. Genişletmek için tıkla... Peki şu an hdd'ye kurarsam ileride ssd alırsam sistem yolunu ssdye taşıyabilir miyim? Her şeyi sil yeniden kur seçeneği ile.