Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #11 Uprising dedi: Farklı sürümler olduğu için işe yaramaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Param olmadığı için orijinal olarak Windows kullanmak istediğim için bence bu çok iyi alternatif. Sanırım sadece metro uygulamaları yüklü gelmiyor o kadar.
Uprising dedi: Farklı sürümler olduğu için işe yaramaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Param olmadığı için orijinal olarak Windows kullanmak istediğim için bence bu çok iyi alternatif. Sanırım sadece metro uygulamaları yüklü gelmiyor o kadar.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #12 Embedded ürün anahtarı normal Pro'da işe yaramaz demek istedim.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #13 Arkadaşlar keyimi aldım çok teşekkür ediyorum. Yöneticiler konu başlığının önüne [ALINDI] yazar mısın diğer öğrenciler de alsın. @MF @Recep Baltaş @Ali Güngör
Arkadaşlar keyimi aldım çok teşekkür ediyorum. Yöneticiler konu başlığının önüne [ALINDI] yazar mısın diğer öğrenciler de alsın. @MF @Recep Baltaş @Ali Güngör