B Burak12 Kilopat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2016 #1 Merhaba 25 Ocak 2016'da 1 sene boyunca kullandığım Dreamspark'dan aldığım key'in süresi bitiyor ama öğrenciliğim devam ediyor. Bunu tekrar uzatmak için yine yeni üyelik mi açmalıyım? Yoksa süre bitse bile kullanmaya devam edebilir miyim? Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2016
Merhaba 25 Ocak 2016'da 1 sene boyunca kullandığım Dreamspark'dan aldığım key'in süresi bitiyor ama öğrenciliğim devam ediyor. Bunu tekrar uzatmak için yine yeni üyelik mi açmalıyım? Yoksa süre bitse bile kullanmaya devam edebilir miyim? Teşekkürler
Seda08 Megapat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 637 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2016 #2 Öğrenci olduğunu yeniden belgelendirirsen devam edebilirsin.
B Burak12 Kilopat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #3 Gelen maile göre yeni üyelik açmam gerekiyormuş.
Seda08 Megapat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 637 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ocak 2016 #4 Burak12 dedi: Gelen maile göre yeni üyelik açmam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman önce ben arkadaşım için aldığımda öğrenci olduğunu yeniden belgelendirirsen devam edebilirsin denmişti diye hatırlıyodum kusura bakmayın.
Burak12 dedi: Gelen maile göre yeni üyelik açmam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman önce ben arkadaşım için aldığımda öğrenci olduğunu yeniden belgelendirirsen devam edebilirsin denmişti diye hatırlıyodum kusura bakmayın.