DreamSpark'a gönderilen resim

arda511

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, artık illegal programlarla Windows lisanslamaktan bıktım. Bu yüzden DreamSpark üyeliği almaya çalıştım. Ortaokul 8. sınıf öğrencisiyim. Belge kanıtlayabilirim gibi bir seçenek vardı ona tıkladım. Okul türünü K-12 ilkokul seçtim okul adını yazdım. Sonra kanıt belge adına kendi adımı yazdım ve kanıt eki olarakta şu ders programını yolladım. Tabi böyle değil orijinal şeklinde resim açık yolladım. Açıklamayı ise boş bıraktım. Gönderdiğim resim:

Ders Programi.PNG

Evet arkadaşlar sizce Microsoft üyeliği kabul edecek mi? 3-5 gün içerisinde mail yollanacağını söyledi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana bu verdikleri win8 sürümü hakkında bilgi lazım kimisi oyun oynatmaz diyor kimisi sadece win8 içerir programları içermez fakat aynısıdır diyor. Yani eğer gerçekten işe yarayacaksa embedded sürümünü indirip günük kullanıma geçirmek istiyorum.

Embedded olmayan sürümü indiremiyor muyuz ki peki indirmesek bile keyde mi alamıyoruz normal windows 8.1 in.

Kullanım açısından fark yok sadece uygulamalar yüklü gelmiyor siz sonradan yüklüyorsunuz. Yani endüstri için uygulama çok gerekli olmadığı için kurulumda otomatik olarak yüklemiyor.
Ders programı yerine öğrenci belgenizi yollasaydınız keşke. Bu arada "edu.tr" ile biten posta adresine sahipseniz beklemeden üye olabilirsiniz.

Bende embedded versiyon keyi ve imajı var. O zaman bugün bir format atayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı