Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #1 Merhaba, DreamSpark'ın öğrencilere verdiği ücretsiz Windows 8.1 sürümünden Windows 10'a geçiş olucak mı ?
Merhaba, DreamSpark'ın öğrencilere verdiği ücretsiz Windows 8.1 sürümünden Windows 10'a geçiş olucak mı ?
O oWzHuann Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #2 Maalesef geçiş yapılamıyor. Benim gördüğüm resimde windows 8.1 ve windwos 7 SP1 için vardı. İndustry Pro yoktu.
Maalesef geçiş yapılamıyor. Benim gördüğüm resimde windows 8.1 ve windwos 7 SP1 için vardı. İndustry Pro yoktu.
Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #3 Bu sürümü kullananlar yeni Windows 10 alıcak galiba.
O oWzHuann Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #4 Aynen size sağ altta görev çubuğuna windows logosu gelmemişse yoktur yani. Eğer İndustry Pro kullanıyorsanız.
Aynen size sağ altta görev çubuğuna windows logosu gelmemişse yoktur yani. Eğer İndustry Pro kullanıyorsanız.
Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #5 Şuan Enterpise sürümünü kullanıyorum. Açıklamada bu sürüme gelmeyecek diyor. Bende o yüzden DreamSpark keyini kullanmayı düşündüm ama eğer 2 sürüme de destek yoksa geçmemim bir manası olmayacaktır.
Şuan Enterpise sürümünü kullanıyorum. Açıklamada bu sürüme gelmeyecek diyor. Bende o yüzden DreamSpark keyini kullanmayı düşündüm ama eğer 2 sürüme de destek yoksa geçmemim bir manası olmayacaktır.
O oWzHuann Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #6 Enterprise benim bildiğim kadarıyla şirketlerin kullandığı sürüm keşke pro alsaydın. oWzHuann dedi: Enterprise benim bildiğim kadarıyla şirketlerin kullandığı sürüm keşke pro alsaydın. Genişletmek için tıkla... Enterprise için kurumsal fiyat talep ediyorlar.
Enterprise benim bildiğim kadarıyla şirketlerin kullandığı sürüm keşke pro alsaydın. oWzHuann dedi: Enterprise benim bildiğim kadarıyla şirketlerin kullandığı sürüm keşke pro alsaydın. Genişletmek için tıkla... Enterprise için kurumsal fiyat talep ediyorlar.