Ücretsiz verilen sürüm diğerlerinden farklı, Microsoft'un sitesinde olmayabilir. Dreamspark'tan indirmenizi tavsiye ederim. Keyin süresi yok, istediğiniz zaman girebilirsiniz.
Ben de tam bu sorunun cevabı için foruma girmiştim ki konuyu gördüm. Ben de öğrenciyim ve işletim sistemine 500 tl verecek durumum yok, korsan olmasını da istemiyorum ama eğer bu süreli ise ve her yıl öğrenciliğimizi kanıtlamak gerekiyorsa hiç bulaşmam sanırım. Eğer öğrenirseniz beni de haberdar ederseniz çok sevinirim.
Ben de tam bu sorunun cevabı için foruma girmiştim ki konuyu gördüm. Ben de öğrenciyim ve işletim sistemine 500 tl verecek durumum yok, korsan olmasını da istemiyorum ama eğer bu süreli ise ve her yıl öğrenciliğimizi kanıtlamak gerekiyorsa hiç bulaşmam sanırım. Eğer öğrenirseniz beni de haberdar ederseniz çok sevinirim.
Ben o konuyla ilgili Windows Müşteri Hizmetleri ile görüşme yaptım dün. Bunun Windows 10 çıktıktan sonra belirleneceğini, büyük ihtimalle Windows 10 çıktığında bu sorunun cevabının bilineceğini ilettiler.
Yardımınız için teşekkür ederim.