Dreamspark'tan Yeni Bilgisayara Windows 8 Kurma

Wystari

Hectopat
Arkadaşlar yine merhaba. Yeni bilgisayarıma Dreamspark'tan Windows 8 kurmak istiyorum. DVD sürücüsü olmadığı için USB'den kurmayı az çok biliyorum. Fakat sitede nasıl ilerleyeceğimi bilemedim. Bir ''Download'' ve ''Get Key'' butonu var. Tahmin ettiğim çözüm download'a bastığımda ISO dosyası inecek ve ben onu çeşitli yollarla USB'ye atacağım ve boot attığım zaman benden key isteyecek ben de hemen gidip ''Get Key'' e basıp aldığım key'i oraya yazacağım. Kullanan arkadaşlara soruyorum doğru mu tahmin ediyorum.

Ayrıca en fazla ne kadar yararlanabiliriz bu Dreamspark'tan. En fazla kaç kez indirebiliriz?

Hayır, Dreamspark sürümü diğer Windows sürümleri gibi kurulurken lisans sormuyor. Kurduktan sonra lisans anahtarının girilmesini istiyor. Çünkü bu ürün perakende şekilde satılmıyor, sadece özel olarak ulaşılabiliyor.

Geçen hafta yeni ekran kartı aldıktan sonra Windows 8.1 Embedded Industry Pro 64 bit kurdum. Kurulumun başında key istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta yeni ekran kartı olduktan sonra win8.1 embedded ındustry pro 64 bit kurdum. Kurulumun başında key istiyor.
Hayır, istemiyor. İndirdiğiniz ISO dosyası ya resmi sürüm değildir, ya da Dreamspark üzerinden indirilmemiştir veyahut Embedded Industry Pro değildir. Resmi sürümde key ekranı atlanmaktadır. Defalarca kurmuş biri olarak bunu rahatça söylüyorum.

Aynı key ile mi kurdun? Tekrar tekrar?

Yanlışınız var başında istiyor. Keyi girdikten sonra dil ve klavye kullanım türü ekranı geliyor.

@SypeR bey, yanlışınız var sanırsam bu konuda. Çünkü bende Dreamspark yolu ile kurdum ve başında key istedi.

Ben daha dün Dreamspark'tan indirip kurdum. Kurulumda key istemiyor. Masaüstü ekranı geldikten sonra Bilgisayar Ayarlarından keyi girmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…